مقالهموفقیتموفقیت در کسب و کاروبلاگ

موفقیت کسب و کارهای کوچک در گروی ترفندهایی ساده اما جالب است

اشتراک گذاری این مطالب در:

موفقیت در کسب و کارهای کوچک افسانه نیست، قدرتی جادویی هم نمی‌خواهد. در این راه باید اراده، پشتکار و البته دانش داشته باشید. بسیاری از شرکت‌های بزرگ دنیا هم از کسب‌وکارها کوچک شروع کرده‌اند. همه آدم‌ها که از ابتدا ثروتمند نبوده‌اند یا از همان شروع کار که زمین و زمان برای موفقیت‌شان دست به دست هم نداده بوده است. تلاش و دانش می‌تواند در کنار روحیه‌ای خستگی‌ناپذیر، بیزنس یا همان کسب‌وکار کوچکتان را به سمت رشد و رونق سوق بدهد. در این مقاله از ترفندها و توصیه‌هایی برای کامیابی در مدیریت این کسب‌وکارها گفته شده است. با سایت موفقیت همراه باشید تا برایتان از نکاتی بگوییم که در راه شکوفایی کسب و کارهای کوچک مفید واقع می‌شوند.

بیشتر بخوانید: قانون زندگی افراد موفق ؛ الهام بگیرید و الگوبرداری کنید

نظم و برنامه‌ریزی را به خاطر داشته باشید

نظم و برنامه‌ریزی از مهم‌ترین ارکان رشد و موفقیت در کسب و کار هستند. اگر می‌خواهید کسب‌وکار کوچکتان هم گل کند و به موفقیت برسد، باید نظم داشته باشید و بدانید که قرار است به چه سمت‌وسویی بروید. شما نمی‌توانید با اعمالی تصادفی و بی‌برنامه به موفقیت نزدیک شوید. قبل از هر کاری، برنامه و مسیر را مشخص کنید، نظم داشته باشید و به برنامه‌ها پای‌بند بمانید و مطمئن باشید که حرکت پرتلاش در مسیری منظم باعث می‌شود که به نتیجه‌های مطلوب برسید. دفتری داشته باشید و هرشب برای روز و روزگارتان در فردا برنامه‌ریزی کنید. باید بدانید که وقت و انرژی‌تان چطور صرف خواهد شد.

بیشتر بخوانید: عوامل هدر دادن عمر چیست ؟| مدیریت زمان را بدست بگیرید

تمام جزئیات را بدانید و یادداشت کنید

یکی دیگر از نکات مهم برای موفقیت کسب و کارهای کوچک این است که جزئیات مسیر را بدانید. هرگونه تغییری را که در روند کارتان پیش می‌آید یا هرگونه اطلاعات مرتبط با کسب‌وکار را یادداشت کنید و تحت‌کنترل بگیرید. باید بدانید که این جزئیات در نهایت می‌توانند روی ایجاد استراتژی‌هایی مناسب به شما کمک کنند. این استراتژی‌ها که مبتنی بر داده‌های واقعی درباره کسب‌وکار به دست آمده‌اند، شما را در مدیریت وضعیت‌های مختلف پرتوان‌تر می‌کنند. تدوین استراتژی‌ها از روی جزئیات داده‌های در دسترس موجبات موفقیت را فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: تاثیر صبر در موفقیت : قفل موفقیت را با کلید صبر باز کنید

حواستان به رقبا هم باشد

شاید شنیده باشید که برخی معتقدند، بهترین تبلیغ و استراتژی برای هر کسب‌وکاری داشتن کیفیت مطلوب است. این درست به نظر می‌رسد اما ایده کاملی نیست. در واقع، در بازار و بستری که رقبای متعدد هم وجود دارند، تنها کیفیت نیست که شما را به موفقیت می‌رساند. کیفیت شرط لازم برای ورود به دنیای کسب‌وکار است اما به هیچ‌عنوان، به‌تنهایی کافی نیست. پس یکی از کارهایی که باید انجام بدهید، توجه به رقبایتان در بازار است. آنها را زیر نظر بگیرید و ببینید که در چه حالی هستند، چه می‌کنند، استراتژی‌هایشان چیست و چطور باید نسبت به آنها موفق‌تر شوید.

موفقیت کسب و کارهای کوچک نشدنی نیست

فرصت‌ها و تهدیدها را بشناسید

برای ورود به دنیای کسب‌وکار و دوام‌آوردن در آن، نیاز به شناخت فرصت‌ها و تهدیدهاست. به عنوان مدیر و بنیان‌گذار کسب‌وکاری کوچک باید فضای کار را به‌خوبی بشناسید و روی ظرفیت‌های درونی کارتان هم شناخت داشته باشید. لازم است بدانید که چه موقعیت‌هایی توأم با فرصت هستند و به شما کمک می‌کنند که سریع‌تر و ساده‌تر به توسعه مشغول شوید. از سوی دیگر، تهدیدها یعنی خطراتی که موانعی بر سر راهتان ایجاد می‌کنند هم بشناسید و راه‌های مقابله با آنها را پیش‌بینی کنید. شش‌دانگ و حواس‌جمع محیط را زیر نظر داشته باشید و برای دفع خطرات و جذب منابع مفید دقت‌نظر به خرج بدهید.

بیشتر بخوانید: چگونه برنامه ریزی کنیم تا موفق شویم؟

خلاقیت را فراموش نکنید

خلاقیت اصل بسیار مهمی در توسعه کسب و کارهای کوچک است. برای موفقیت کسب و کارهای کوچک نیاز به بازکردن ذهن دارید. ذهنتان را نسبت به ایده‌های تازه و رویکردهای جدید باز نگه دارید. این خود به معنای واقف‌شدن به فرصت‌هاست. برای اینکه متمایز شوید و برندسازی کنید، لازم است که تعصبات ذهنی و رفتاری‌تان را کنار بگذارید؛ این یعنی موفقیت.

پیوسته به فکر ارتقا و حفظ کیفیت باشید

پیوسته به فکر ارتقا و حفظ کیفیت باشید. این روند باعث می‌شود که منسجم عمل کنید و موفقیت قدم‌به‌قدم به شما نزدیک‌تر شود. اگر گاهی تب‌دار و پرعطش کار کنید و گاهی بی‌انگیزه و بی‌رمق، امکان موفق‌شدن از شما دور می‌شود. برای رسیدن به نقطه‌ای قابل‌اعتنا نیاز به حفظ انسجام دارید. البته نوسانات همیشه در راه وجود دارند اما نوسانات با فقدان انسجام در کار متفاوت‌اند. نوسانات در واقع در اثر بالا و پایین‌هایی به وجود می‌آیند که در هر کاری وجود دارد و تحت تاثیر عوامل مختلفی هستند. اما انسجام کار و پیش‌برد اقدامات مربوط به آن تحت مدیریت و کنترل شماست. پس باید در حفظ آن نهایت تلاشتان را به کار بگیرید. وجود نظم و انسجام باعث می‌شود که ذهنتان دقیق‌تر و بهره‌ورتر به ابعاد مختلف کسب‌وکار نظارت پیدا کند.

خلاقیت اصل بسیار مهمی در توسعه کسب و کارهای کوچک است

در آخر

موفقیت کسب و کارهای کوچک نشدنی نیست. درست است که رقبا زیادند و غول‌های بازار مترصد فرصتی برای بلعیدن همه بازیگران بزرگ و کوچک‌اند اما باز هم می‌توان به موفقیت رسید. کافی است به خودتان در درجه نخست و به دیگران در درجات بعدی نشان بدهید که برای ماندگاری، ارائه محصولات و خدمات موفق و درخشیدن پا به زمین بازی گذاشته‌اید.

اگر فکر می‌کنید در کسب و کارتون به اندازه کافی موفق نیستید، خودساخته شرکت در دوره «موفقیت به روش استیو جابز» را به شما پیشنهاد می‌دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر روی عکس زیر کلیک کنید:

موفقیت در کار

مقالات پیشنهاد شده

ما عاشق خواندن نظرات شما هستیم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست