مدیریت زمانمقالهموفقیتموفقیت در کسب و کاروبلاگ

عوامل هدر دادن عمر چیست ؟| مدیریت زمان را بدست بگیرید

اشتراک گذاری این مطالب در:

عمر گران مایه می گذرد! آن را هدر ندهید. به راستی که عمر بزرگترین داشته ی هر انسان است که عقربه های ساعت با حرکت دورانی خود به سرعت از آن می کاهند. ساعت ها و روزها در حال دویدن هستند و این ما هستیم که راکد و ساکن در جای خود نشسته ایم؟

تا به حال چند بار با خودتان فکر کرده اید که در حال هدر دادن این سرمایه ی گرانبها هستید؟ خصلت آدمی این است که هرگز متوجه گذران عمر و از دست دادن این سرمایه ی عظیم نمی شود مگر زمانی که کار از کار گذشته باشد. با سایت موفقیت خودساخته همراه باشید تا شما از این قاعده مستثنی شوید و هر چه زودتر به خودتان بیاید تا شاید از این پس از هدر رفتن عمر گران مایه ی خود جلوگیری کنید.

بیشتر بخوانید: با تکنیک‎های ‎مدیریت زمان برایان تریسی زمان را به چنگ خود درآورید

مختصات دنیای امروز و هدر دادن عمر

هدر دادن عمر چیست و عوامل هدر دادن عمر کدام ها هستند؟ پاسخ این سوال بستگی به شرایط محیطی و مقتضیات روز دارد. زمانی که پدربزرگان ما با مشقت فراوان روزگار می گذراندند و برای تهیه ی لقمه ایی نان حلال یا باید فرسنگ ها از خانه و کاشانه دور می شدند یا باید به آسمان چشم می دوختند تا دانه ایی که کاشته اند سبز و روزی آنها تامین شود، عواملی که عمر را هدر می داد بسیار کمتر از امروز بودند.

امروزه با گسترش علم و فناوری هم فضایی برای رقابت شدید افراد جامعه در کسب و کارهای مختلف پیش آمده و هم فکر و باورهای انسان نیز تغییر پیدا کرده است. انسان امروزی به شدت به دنبال کسب موفقیت و پیروزی است و دامنه ی خواسته ها و آرزوهایش هر روز گسترده تر از دیروز می شود. دنیای امروز دنیایی از رقابت تنگاتنگ برای کسب ثروت و موفقیت است و هرکسی به دنبال آن است که گوی سبقت را از دیگری برباید. در چنین فضایی کافی است شما کمی غفلت کنید تا از قافله جدا بمانید، آن وقت تنها آه و حسرت برایتان باقی می ماند که هرگز آب رفته به جوی را باز نمی گرداند.

عوامل هدر دادن عمر

شاید شما هم عمرتان را هدر می دهید!

در ادامه برکارهایی را برمی شمریم که از عوامل هدر دادن عمر به شمار می روند. شاید شما هم این کارها را انجام می دهید اما حاضر نیستید قبول کنید که در حال هدر دادن عمرتان هستید.

بیشتر بخوانید: ۱۲ نکته که دانشجویان باید درباره دنیای کسب و کار بدونن

  1. وابستگی شدید به تکنولوژی و دنیای مجازی

دنیای امروز دنیای تکنولوژی است، این تکنولوژی مانند شمشیری دو لبه عمل می کند که هم برای زندگی بشر آسایش و آرامشی روز افزون به ارمغان آورده و هم زندگی انسان را با تهدید های زیادی روبرو کرده است. تلفن همراه، کامپیوتر، دنیای اینترنت، شبکه های اجتماعی، بازی های رایانه ایی و … از جمله ارمغان های پیشرفت تکنولوژی هستند که برای انسان بسیار سودمند بوده اند اما وابستگی و استفاده ی بیش از حد از آنها یکی از عوامل هدر دادن عمر می باشد. در طول روز ما وقت بسیار زیادی را صرف استفاده از تلفن همراه و کامپیوتر می کنیم که ممکن است هیچ گونه سودمندیی برای ما نداشته باشد.

دوره آموزشی مدیریت زمان -معرفی دوره (دوبله اختصاصی)

2. قدم برداشتن بدون هدف گذاری و برنامه ریزی

در هر کاری نیاز است ما با برنامه ریزی دقیق و سنجیده عمل کنیم و دورنمایی از کار و حرفه ی خود داشته باشیم. اگر شما ساعت ها در روز کار می کنید اما نمی دانید دقیقا به دنبال چه هستید و ظرف چند سال آینده قرار است به چیزهایی دست یافته باشید در حال هدر دادن عمرتان هستید.

بیشتر بخوانید: پیشرفت شغلی چیست؟ عوامل موثر در پیشرفت شغلی را می‌شناسید؟

3. وقت گذرانی بیش از حد با دوستان

شاید شما فرد خوش مشربی باشید که به راحتی با دیگران دوست می شوید و از آداب معاشرت بالایی برخوردارید. این یک ویژگی مثبت است. اما افراط در این کار یقینا هدر دادن عمر می باشد. هرچیزی در حد معینی لازم و مفید است. اگر مدام در حال مهمانی رفتن و مهمانی دادن هستید و به هر بهانه ایی جشنی ترتیب می دهید و دیگران را به منزلتان دعوت می کنید این کار می تواند برای آینده ی شما خطرناک باشد.

چه عواملی باعث به هدر دادن عمر می شود

4. بی محابا پول خرج کردن

ممکن است شما انسان دست و دل بازی باشید اما اینکه از هر لباسی چند دست داشته باشید و یا هر چیزی را که دیگران خریدند شما هم باید تهیه کنید ویژگی مثبتی نیست. متأسفانه امروزه در جامعه ی ما مادی گرایی و چشم و هم چشمی به صورت بارزی دیده می شود. در صورتی که شما به این دلایل پول خرج می کنید و مدام در حال خریدن وسایل غیر ضروری هستید بدانید که عمرتان را هدر می دهید.

بیشتر بخوانید: 11 اصل مهم برای برنامه ریزی در مدیریت که زندگی‎تان را دگرگون میکند

5. مدام غر زدن

غر زدن و شاکی بودن از عالم و آدم هیچ دردی را دوا نمی کند. این یک خصلت بسیار منفی است که تنها انرژی تان را از شما می گیرد و در مقابل، هیچ چیزی را برای شما به ارمغان نمی آورد. چنین رفتاری در دنیای امروز بسیار مضرر است و یکی از عواملی است که شما را بی انگیزه می کند. این مسأله به صورتی کاملا نامحسوس باعث هدر دادن عمر شما می شود.

حال که با عوامل هدر دادن عمر آشنا شدید بیایید و با خودتان رو راست باشید؛ چند مورد از کارهای ذکر شده را انجام می دهید. اگر سبک زندگی شما به شیوه ایی است که با کارهای فوق مأنوس هستید من صراحتا به شما می گویم که در حال هدر دادن عمرتان هستید؛ و به شما هشدار می دهم که اگر از آنها دست بر ندارید و سبک زندگیتان را تغییر ندهید موفقیت چشم گیری در زندگیتان نصیبتان نخواهد شد.

برای افزایش مهارت مدیریت زمان می‎توانید پکیج «زمان را به استخدام خود درآورید» را تهیه کنیدبرای کسب اطلاعات بیشتر و تهیه پکیج روی عکس زیر کلیک کنید

مدیریت زمان را یاد بگیرید

مقالات پیشنهاد شده

ما عاشق خواندن نظرات شما هستیم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست