مقالهموفقیتموفقیت در روابطوبلاگ

دعواهای مکرر چه بلایی بر سر روابط می آورند؟ روش کم کردن دعوا چیست؟

اشتراک گذاری این مطالب در:

خداوند هیچ دو انسانی را شبیه به هم خلق نکرده، بنابراین بروز اختلاف بین انسان ها کاملا عادی و طبیعی است. شما در هر رابطه ایی قرار بگیرید نمی توانید همواره در صلح و صفا به سر ببرید. قطعا اختلاف هایی پیش می آید که زمینه جر و بحث و حتی دعوا و دلخوری را فراهم می کنند. بیشتر اوقات دو طرف از حرف خود کوتاه نمی آیند و می خواهند ثابت کنند که حق با آنهاست. این مسأله اگر چند بار پیش بیاید شاید چندان مهم نباشد. اما در برخی رابطه ها طرفین از مهارت های حل مسأله پایینی برخوردارند و دعواهای مکرر بین آنها به وجود می آیند. می خواهیم در این مطلب سایت موفقیت سلف مید عواقب این دعواها و راههای کم کردن دعوا در رابطه را با شما درمیان بگذاریم.

مرتبا دعوا کردن چه بر سر رابطه ی شما می آورد

بسیار پیش می آید که در روابط عاطفی دو طرف مدام بر سر و کول هم می زنند و از هر کاهی کوه می سازند. آنگونه که دعوا و قهر و آشتی های متعاقب آن به ویژگی بارز آن رابطه تبدیل می شود. این مسأله برای روابط بسیار خطرناک بوده و ممکن است تبدیل به خاکستری شود که با نسیمی کوچک آتشی بس مهیب از آن بلند شود. از عواقب دعواهای مکرر می توان به موارد زیر اشاره کرد:

بیشتر بخوانید: راهکارهای عملی و موثر برای کنترل خشم

1. کم کم رابطه به سری می رود

یکی از خواسته انسان ها از برقراری رابطه عاطفی رسیدن به آرامش است. اگر در رابطه آرامش روحی وجود نداشته باشد به زودی فرد از آن رابطه زده شده و تمایلی برای ادامه رابطه نخواهد داشت.

دعواهای مکرر

2. روی آوردن به چیزهایی خارج از رابطه

سردی به وجود آمده در رابطه و نداشتن آرامش فرد را ترغیب می کند که برای دوری از فضای ناخوشایند رابطه اش به چیزهای دیگری روی بیاورد. فرد ممکن است به سمت سیگار، مواد مخدر یا مشروبات الکلی برود.

3. تاثیر بروی اعصاب

تنش و التهاب ناشی از دعوا برای مدتی فرد را مضطرب و آشفته می کند. اگر در رابطه ایی دعواهای مکرر صورت بگیرند آن وقت این اضطراب همیشگی بوده و تاثیر جبران ناپذیری بر روح و روان فرد باقی می گذارد. فرد به آسانی عصبانی شده و ممکن است به پرخاشگری روی بیاورد.

بیشتر بخوانید: نبود عشق در زندگی مشترک ؛ نشانه‌هایی که زنگ خطر را به صدا درمی‌آورند

4. احتمال خیانت

احتمال دارد یکی از عواقب دعواهای مکرر خیانت باشد. وقتی فرد رابطه ایی متشنج و به دور از آرامش دارد ممکن است به راحتی این آرامش را در فرد دیگری جست و جو کند. اگر فرد دیگری کاستی های طرف مقابل را برایش جبران کند، با توجه به شرایطی که در رابطه ی خود دارد، شاید قادر به خویشتنداری نباشد.

5. شکسته شدن حرمت ها

انسان ها عموما تحمل بالایی ندارند. پس از چند بار سکوت بالاخره سکوت را می شکنند و حتی ممکن است اوضاع از آنچه که احتمالش می رفت، بدتر شود. وقتی شما مدام در حال دعوا کردن باشید و عصبانی شوید قطعا حرفهایی از دهانتان خارج میشود که نباید می شد و اینگونه حرمت ها شکسته می شود.

بیشتر بخوانید: معیارهایی برای ارزیابی یک رابطه سالم

راههای به حداقل رساندن دعوا در رابطه

بروز اختلاف امری کاملا طبیعی است پس قرار نیست با راه حل هایی که ما ارائه می دهیم تمام اختلافات شما حل شود. ما تنها به شما کمک می کنیم که آشتان پر نمک نباشد.چکیده عواقب دعواهای مکرر این است که رابطه کیفیت خود را از دست می دهد و آسیب های جبران ناپذیری بر پیکر آن وارد می شود. به همین سبب ما راههای کم کردن دعوا در رابطه را به صورت مختصر بیان می کنیم:

1. بر اعصاب خود مسلط باشید

با کمی تمرین می توان بسیاری از اختلاف ها را به آسانی حل کرد. کافی است کمی بر اعصاب خود مسلط باشید و دیر واکنش نشان دهید. این کار باعث می شود حرفهای سنجیده تری به ذهنتان خطور کند و از روی عصبانیت واکنش های جبران ناپذریری از خود نشان ندهید.

دعواهای مکرر

2. به برخی اختلاف ها بی محلی کنید

می توان بدون کمترین توجهی از کنار برخی اختلاف های جزئی رد و از بروز دعوا جلوگیری کرد. برخی افراد چنان قدرتمند هستند که حتی اختلاف ها را به یک سرگرمی و مسأله ایی برای شوخی کردن تبدیل می کنند.

3. اختلافات گذشته را پیش نکشید

وقتی مسأله ایی بین شما پیش می آید لطفا هم زمان به نبش قبر اختلاف های قبلی هم نپردازید. این مسأله شدت اختلاف را بالا برده و به علاوه بخشنده بودن شما را زیر سوال می برد و از شما یک فرد کینه ایی به نمایش می گذارد. این ویژگی هم خود می تواند مسأله ساز باشد.

بیشتر بخوانید: مسائل و مشکلات خانوادگی را چگونه حل کنیم؟

4. گفتن ببخشید

ببخش بهترین راه برای پایان دادن به یک دعوا و جلوگیری از دعوای بعدی است. بعد از یک دعوای مفصل معمولا یکی از طرفین برای بهبود اوضاع پیش قدم می شود. بهتر است طرف دیگر در چنین موقعیتی با بخشش از بدتر شدن اوضاع جلوگیری کند. در چنین موقعیتی بروی بهبودی رابطه تمرکز کرده و بحث درباره اختلاف پیش آمده را به وقت مناسب تری موکول کنید.

5. درباره اختلافها بحث و گفت و گو کنید

داد نزیند، دعوا نکنید و قهر راه نیندازید، فقط بحث کنید، به صورت آرام و کاملا منطقی. اگر انسان ها مهارت های بحث کردن را یاد می گرفتند بسیاری از اختلاف ها حل می شد. وقتی شما از مسأله ایی گفت و گو می کنید و زوایای پنهان آن را به صورت شفاف نشان می دهید حتی ممکن است به نقطه اشتراکاتی برسید و بدانید که در اول منظورتان یکی بوده است.

بیشتر بخوانید: زبان بدن افراد با اعتماد به نفس بالا چه شکلی است؟

6. کمال گرا نباشید

بدانید که هیچ انسانی کامل نیست. پس از طرق مقابلتان انتظار بهترین عملکرد ها را نداشته باشید. او هم مانند تمام انسان ها اشتباه می کند، از اشتباهاتش بگذرید و او را آنگونه که هست بپذیرید. باور به اینکه همه افراد نقص هایی دارند می تواند بهترین راه حل برای کم کردن دعوا در رابطه باشد.

برای موفقیت در روابط عاشقانه، داشتن اعتماد به نفس ضرورت دارد. کمبود این ویژگی باعث برهم خوردن تعادل در روابط می شود. به همین دلیل خودساخته شرکت در دوره کیمیاگر را به شما پیشنهاد می‌دهد. برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام روی عکس زیر کلیک کنید

راه های افزایش عزت نفس را یاد بگیرید

مقالات پیشنهاد شده

ما عاشق خواندن نظرات شما هستیم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست