مقالهموفقیت در روابطوبلاگ

با آدم دروغگو چطور رفتار کنیم | نه بجنگید نه قربانی شوید

اشتراک گذاری این مطالب در:

آیا تا به حال برایتان پیش آمده است که با افراد دروغگو برخورد کرده باشید؟ آیا دروغ‌های پیاپی آن‌ها شما را آزار می‌دهد؟ مطمئناً هیچ کس تمایلی به شنیدن دروغ ندارد. به خصوص وقتی که کسی بدون دلیل شروع به دروغ گفتن می‌کند، بیشتر آزاردهنده می‌شود. خوب در این مواقع با آدم دروغگو چطور رفتار کنیم ؟

آیا باید با آن‌ها باید قهرآمیز رفتار کنیم یا با مهربانی وانمود کنیم دروغ‌هایشان را باور کرده‌ایم؟ اگر نمی‌دانید با با افراد دروغگو چگونه رفتار کنید، در این مطلب ما چندین پیشنهاد را به شما ارائه می‌دهیم. پس با سایت موفقیت سلف مید همراه باشید.

 ارزیابی موضوع دروغگویی

قبل از هر چیز باید تشخیص دهید فرد مقابل واقعاً در حال دروغ گفتن است. دانستن اینکه فرد در حال فریب دادن شماست، یک موضوع جدی است. زبان بدن یکی از راه‌های تشخیص دروغ گفتن است. اغلب افراد وقتی در حال دروغ گفتن هستند، چشم‌هایشان گرد می‌شود. چند ثانیه بعد از صحبت کردن به چشم‌هایتان خیره می‌شوند تا واکنش یا میزان باورپذیری شما را مشاهده کنند. البته این نشانه قابل تعمیم نیست.

اگر فرد را به طور کامل بشناسید، تشخیص حرف دروغ از راست کار سختی نیست. در شرایط عادی افراد بدون فشار روانی صحبت می‌کنند. در حالی که اگر در شرایط دروغ گفتن آن‌ها را مقایسه کنید، متوجه دروغگویی‌شان می‌شوید. لبخندهای جعلی، صدایی بلندتر از حالت عادی، بالا رفتن سرعت پلک زدن بعد از دروغ گفتن، حرکات پا آنتی، مانند ضربه زدن به انگشتان پا و یا لمس صورت از راه های تشخیص افراد دروغگو است.

بیشتر بخوانید: زبان بدن افراد دروغگو | حرکاتی که افراد دروغگو را لو می دهد

قواعد بازی را تمرین کنید

وقتی مطمئن شدید کسی دروغ می‌گوید نیازی نیست که به او گوشزد کنید. تحمل دروغ گفتن دیگران را به برملا کردن حقیقت ترجیح دهید. واکنش نشان دادن سریع به دروغ دیگران گاهی باعث تشنج می‌شود و آرامش را از شما می‌گیرد. همچنین تحقیر دیگران هم کار درستی نیست. به خصوص وقتی که در حضور دیگران قرار دارید، هیچ نیازی نیست که به دروغ گفتن دیگران واکنش نشان دهید. در بسیاری از مواقع لازم است در برابر دروغ گفتن دیگران سکوت کنید.

با شوخی و خنده همه چیز را به جاده آرامش بکشانید

وقتی دروغ دیگران آنقدرها فاحش و مضحک است که سکوت کردن برایتان ممکن نیست، می‌توانید با شوخی و مزاح همه چیز را ختم به خیر کنید. البته به نحوی که احساس کنید طرف مقابل از شوخی شما دلخور نمی‌شود. اغلب افراد دروغگو به دلیل کمبود اعتماد به نفس و جلب توجه دروغ می‌گویند. کمبود محبت مهم‌ترین دلیل دروغ گفتن این افراد است.

اگر با شوخی و مزاح آن‌ها را متوجه اشتباهشان کنید، ممکن است در آینده از رفتارشان دست بکشند. اما اگر تشخیص دادید با شوخی کردن ممکن است رنجیده خاطر شوند، این کار را نکنید. زیرا از نظر روحی بیشتر آسیب می‌بینند.

آدم دروغگو چطور رفتار کنیم / با افراد دروغگو چگونه رفتار کنیم /

بحث را عوض کنید

یکی دیگر از راه‌ها برای اینکه «چطور با آدم دروغگو رفتار کنید»، عوض کردن موضوع صحبت است. وقتی تحمل شنیدن دروغ را ندارید و از سوی دیگر هم نباید جدل کنید، بهترین راه تغییر موضوع بحث است. با این روش فرد دروغگو متوجه می‌شود حرف‌هایش ارزشمند نیست، پس در آینده تصمیم می‌گیرد کمتر در مورد این قضایا صحبت کند. البته به شرط اینکه ریشه دروغگویی آن‌ها، کمبود عاطفه نباشد.

بیشتر بخوانید: دروغگو ها را با این روش ها راحت شناسایی کنید

به آدم‌های دروغگو بیشتر توجه کنید

اگر دلیل دروغ گفتن اطرافیان یا دوستانتان بی‌توجهی و کمبود محبت است، بیشتر به آن‌ها محبت کنید. پای صحبتشان بنشینید. آن‌ها باید حس کنند توسط شما پذیرفته شده‌اند. همین موضوع خیالشان را آسوده می‌کند. بی‌توجهی و نداشتن اعتماد به نفس ریشه دروغ‌های بی‌شاخ و دم است. ولی وقتی شما پای صحبت دیگران بنشیند و به آن‌ها محبت کنید، احساس خوشایندی به آن‌ها دست می‌دهد. بنابراین از رفتارشان به مرور زمان دست می‌کشند.

با افراد دروغگو به طور خصوصی صحبت کنید

خوب اگر با این راهکارها قانع نشدید و هنوز هم برایتان سوال است که با افراد دروغگو چگونه رفتار کنیم ، تکنیک مشاوره خصوصی را اجرا کنید. افراد دروغگو گاهی با یک صحبت دوستانه از رفتارشان دست می‌کشند. ممکن است آنقدرها هم به این رفتار عادت نکرده باشند. پس وقتی شما دوستانه و صمیمانه اشتباهشان را به آن‌ها گوشزد می‌کنید، از این رفتار دست می‌کشند.

البته از صحبت کردن در نزد دیگران خودداری کنید. همچنین صحبت‌های شما باید به گونه‌ای باشد که فرد مقابل احساس حقارت نکند. باید با دلایل مستند به این فرد ثابت کنید که متوجه دروغش شده‌اید. در غیر اینصورت در مقابل حرف‌های شما مقاومت کرده و زیر بار اشتباهش نمی‌رود.

بیشتر بخوانید: احساس تحقیر شدن از علائم یک رابطه ناسالم است

برای خودتان هم ارزش و احترام قابل شوید

قرار نیست خودتان را فدای دیگران کنید. اگر کسی به شما دروغ گفته است، قرار نیست به خاطر نرنجیدن او، منافع خود را قربانی کنید. اگر دروغ دیگران به ضرر شماست و یا به شما خسارت زیادی وارد می‌کند، باید با رفتار سنجیده و درست دروغ را به او ثابت کنید.

برای مثال وقتی در یک معامله تجاری فردی در حال حیله‌گری و دروغ گفتن است که به منافع شما آسیب می‌رساند، باید در مقابل این نوع دروغ بمانید. از حق خود دفاع کنید و بخاطر اینکه فرد مقابل تحقیر نشود، خود را قربانی نکنید. در عین حال با رفتار دوستانه سعی کنید دروغ را به این فرد ثابت کنید. قرار نیست از ابتدا با اعصاب به‌هم ریخته با او برخورد کنید.

برچسب‌ها: , , , , ,
مقالات پیشنهاد شده

ما عاشق خواندن نظرات شما هستیم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست