مقالهموفقیتموفقیت در کسب و کاروبلاگ

چگونه فکر اقتصادی کنیم ؟ فکر پولدار یا شغل پولدار؟

اشتراک گذاری این مطالب در:

ثروتمند شدن و موفقیت در کسب و کار آرزوی بیشتر افراد جامعه است. اما بسیاری از افراد به اشتباه گمان می کنند با سخت کارکردن و یا با یک اتفاق خاص و خوش یمن می توانند به ثروتی عظیم دست یابند. پول و دیگر ثروت های مادی از مصالح علم اقتصاد هستند و برای سر و کار داشتن و خبره شدن در امور مربوط به آنها باید به فکر اقتصادی دست یافت. اما این فکر اقتصادی چیست؟ باید چگونه فکر خود را اقتصادی کنیم؟ در ادامه  سایت موفقیت خودساخته به بررسی فکر اقتصادی و به تبع شم اقتصادی از جنبه های مختلف و تاثیر آن بر زندگی خواهیم پرداخت.

بیشتر بخوانید: پول درآوردن از نظر پیتبول

چگونه فکر اقتصادی کنیم ؟

قطعا کار کردن اولین راه پول در آوردن است. اما تنها کار کردن و فعالیت فیزیکی برای ثروتمند شدن کافی نیست. برای داشتن رفاه و آسایش مادی باید فکر اقتصادی داشت. فکر اقتصادی یا شم اقتصادی مجموعه مهارت هایی است که به فرد کمک می کند تا به صورت مستمر و پایدار پول تولید کند. ممکن است یک نفر با کار کردن مداوم و سخت مقدار زیادی پول به دست آورد اما اگر همان فرد فکر اقتصادی نداشته باشد در یک معامله ی نادرست تمام ثروتش را بر باد می دهد. بدین ترتیب مشخص می شود فکر اقتصادی یا شم اقتصادی به توانایی تصمیم گیری عقلانی در حوزه ی اقتصادی و مسائل مادی مربوط می شود.

فردی با شم اقتصادی بالا بر اساس احساسات و هیجانات آنی به خرید و فروش در بازار سرمایه نمی پردازد. او سود و زیان را به خوبی از یکدیگر تشخیص می دهد و بر اساس تحلیل های دقیق از وضعیت بازار و دارایی هایش تصمیم به معامله می گیرد.

بیشتر بخوانید: راهکار ساده‌ی کسب ثروت که شما را از یک ورشکسته به یک فرد ثروتمند تبدیل میکند

شم اقتصادی یا خساست ؟

در جامعه ی ما و بین توده ی مردم فکر اقتصادی و اقتصادی فکر کردن با خساست و ناخن خشک بودن یکی تلقی می شود. در حالی که چنین باوری صد در صد اشتباه می باشد. به هیچ وجه فکر اقتصادی با کم خرج کردن یا پس انداز مترداف نیست. فردی که فکر اقتصادی دارد خیلی بیشتر از دیگران خرج می کند زیرا می داند چگونه پول های از دست رفته اش را بازگرداند و به چنین چرخه ایی اعتقاد کامل دارد.

چگونه فکر خود را اقتصادی کنیم

ذهن ثروتمند و جیب پر پول

ممکن است شما چندین بار در بازار بورس یا ارز و سکه سرمایه گذاری کرده و سودی به جیب نزده باشید. یا شاید هنوز دست روی دست گذاشته اید و با نگاه کردن به سقف رؤیاهای دور و درازی در سر می پرورانید؛ اما در عالم واقعیت نمی دانید از کجا شروع کنید. من به شما می گویم نقطه ی شروع، ذهن شماست. تمام تفاوت ها از فکر و توان آن برای برنامه ریزی درست و هدفمند ناشی می شوند.

لازم است بدانید فردی با ذهن ثروتمند، باورهای محدودی درباره ی پول و ثروت اندوزی ندارد. او همواره به دنبال کشف راههای تازه برای پول درآوردن است. چنین فردی هرگز به وضع موجود رضایت نمی دهد و همیشه برای بهتر شدن شرایط در تلاش و تکاپو است.

فردی با ذهن ثروتمند دایره ی دوستان قدرتمند و آگاهی دارد و هموراه در حال یادگیری و الگوبرداری از آنها است. او به اهمیت جایگاه پول در زندگی باور دارد و معتقد به قدرتمند بودن پول است.

چنین فردی می داند در دنیا تمام منابع و امکانات محدود هستند، تنها چیزی که محدود نیست ذهن او و آروزهایش هستند.

بیشتر بخوانید: با یاد گرفتن طرز فکر افراد موفق زندگی تان را متحول کنید

فکر پولدار یا شغل پولدار؟

چگونه فکر خود را اقتصادی کنیم ؟

ما در هر شغل و حرفه ایی که باشیم برای داشتن زندگی آسوده و سرشار از رفاه باید یاد بگیریم که چگونه فکر اقتصادی کنیم. در ادامه پنج توصیه ی کاربردی برای داشتن فکر اقتصادی ذکر شده اند:

  1. از معامله های کوچک شروع کنید. هدف های کوچکی برای خودتان در نظر بگیرید و ابتدا سعی کنید به آنها برسید. کم کم با خم و چم راه آشنا خواهید شد. مثلا برای یک ماه آینده یا شش ماه آینده تان میزان سود خاصی در نظر بگیرید و راههای رسیدن به آن را بررسی و انتخاب کنید.
  2. وضعیت بازار و سپس جیب خودتان را بسنجید. شم اقتصادی به هیچ وجه بر پایه ی عواطف و احساسات بنا نمی شود. اینکه شما رؤیای بزرگی داشته باشید و بخواهید با قرض کردن پول از دیگران و انجام معامله های بزرگ به سود هنگفتی دست بیابید غیر عاقلانه به نظر می رسد.
  3. یادتان باشد سودی که در نهایت به دست می آورید مهم تر از سودهای روزانه و مقطعی می باشد. ممکن است در ابتدا هزینه های زیادی روی سر شما تلنبار شود. نگران نباشید اگر اصولی و با برنامه پیش بروید طی یک سال آینده به چیزی که انتظار دارید خواهید رسید.
  4. با یک بار شکست از خواسته هایتان منصرف نشوید. به دنبال آن باشید که تهدیدها را تبدیل به فرصت کنید. در آبی که ما فکر می کنیم گل آلود است فرد دیگری ممکن است ماهی بگیرد. اگر قیمت چیزی پایین می آید، حتما قیمت کالای دیگری بالا می رود.
  5. باید تمام جوانب را بسنجید. ثروت تنها یک وسیله است. سلامتی و آرامش خانوادگی تان را فدای سودآوری در بازار سرمایه نکنید. شما می توانید در ثروت اندوزی موفق باشید اما اگر این ثروت اندوزی باعث به خطر افتادن دیگر جنبه های زندگی تان شود به زودی در می یابید که کار اشتباهی کرده اید.

اگر فکر می‌کنید در کسب و کارتون به اندازه کافی موفق نیستید، خودساخته شرکت در دوره «موفقیت به روش استیو جابز» را به شما پیشنهاد می‌دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر روی عکس زیر کلیک کنید:

موفقیت در کار

مقالات پیشنهاد شده

ما عاشق خواندن نظرات شما هستیم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست