مقالهموفقیت در کسب و کاروبلاگ

14 راهکار ساده‌ی کسب ثروت که شما را از یک ورشکسته به یک میلیاردر تبدیل می‌کنند

اشتراک گذاری این مطالب در:

«بزرگترین پاداش میلیونر شدن در میزان ثروتی که به دست می‌آورید نیست، بلکه در شکل‌گیری شخصیتی است که در راه میلیونر شدن به آن تبدیل می‌شوید».

جیم ران

میلیاردر شدن یک تصمیم است. تصمیمی که شما به تنهایی آن را می‌گیرید و ارتباطی به شانس و تقدیر تان هم ندارد. اگر تصمیم دارید ثروتمند بشوید، نیاز به آموزش دارید. همانطور که وقتی تصمیم به کم کردن وزن‌تان می‌گیرید، به باشگاه می‌روید و یا از تجارب افراد دیگر استفاده می‌کنید، باید به میلیاردر شدن هم به چشم فرآیندی ساده و کاملا قابل یادگیری نگاه کنید.

قدم‌های رسیدن به ثروت و موفقیت در کسب و کار گاهی آنقدر ساده هستند که دست کم گرفته می‌شوند. علت موفق نشدن بسیاری از افراد این است که فکر می‌کنند برای دستیابی به ثروت کلان، باید فرمول‌های پیچیده‌ای بلد باشند.

روزانه بیش از هزاران مطلب با مضمون «چگونه ثروتمند شویم» در فضای مجازی منتشر می‌شود. کتاب‌های زیادی در سراسر دنیا برای آموزش راه‌های رسیدن به ثروت و کمک به افراد تالیف می‌شود. سمینار‌های مختلفی وجود دارند که به افراد کمک می‌کنند تا وضع زندگی خود را ارتقا بدهند. اما تا حالا فکر کردید که با این هجوم اطلاعاتی، چرا همچنان عده‌ی زیادی از افراد به امید حقوق و دریافتی ماهانه کار و زندگی می کنند؟ و چرا به قول معروف، عده‌ای همچنان اندر خم یک کوچه‌اند!

شاید وقت آن رسیده است که با دید بازتر و متفاوت‌تری به فرآیند کسب ثروت نگاه کنید. در این مقاله، 14 راهکار ساده را به شما معرفی می‌کنیم که برای انجام آن ها به قدرت و یا توانایی خاصی نیاز ندارید. کافی است همین نکات ساده را در عمل به کار ببندید و شاهد تغییرات بزرگی در تمام جنبه‌های زندگی تان باشید. پس در ادامه با خودساخته همراه شوید.

[restrict paid=”true”]

1- حداقل 10 درصد درآمدتان را روی خودتان سرمایه‌گذاری کنید:

همه‌ی ما این تجربه را داریم که تنها زمانی برای داشته‌های خودمان ارزش زیادی قایل شدیم که برای به دست آوردن آن‌ها، پول و زمان زیادی را صرف کردیم.

شما چقدر روی خودتان سرمایه گذاری می‌کنید؟

وقتی صحبت از بهبود و رشد فردی باشد، هزینه کردن 10 درصد از درآمد، بازده‌ای بیش از 100 برابر آن سرمایه‌گذاری خواهد داشت.

برای موفقیت در هر کاری، باید اطراف خودتان را با الگو‌ها وافراد متخصص در آن زمینه پر کنید. بهترین راهنمایی‌ها را زمانی به دست می‌آورید که برای استفاده از تجارب افراد موفق و حرفه ای هزینه کنید. هرچه بیشتر، بهتر.

شاید بگویید: من که سرمایه‌ی لازم برای استخدام افراد متخصص را ندارم. خب اصلا مساله‌ای نیست! من به شما این اطمینان را می‌دهم که حداقل برای خرید یک کتاب پول کافی دارید! نگاهی به هزینه‌هایی بندازید که برای تفریحات، لباس و یا رستوران خرج می‌کنید. همه چیز به اولویت های شما بر‌می‌گردد.

بیشتر بخوانید: راه های خوشحال بودن . شادی در دستان شماست

2- حداقل 80 درصد از زمان بیکاری‌تان را به یادگیری اختصاص بدهید:

زمان‌تان را هوشمندانه مصرف کنید. هر ثانیه‌ای که در شبکه های اجتماعی می‌گذرانید، زمان مصرف شده محسوب می‌شود و نمی‌توانید آن را برگردانید.

شکی در این نیست که داشتن تفریح و سرگرمی لازم  است، اما سرگرمی‌ای که باعث بهبود خودتان، روابط‌تان و کارتان بشود. به اوقات فراغت، به چشم یک مورد عالی برای سرمایه‌گذاری نگاه کنید. در این جا، سرمایه‌گذاری به معنی ساختن خاطرات خوب و یا ایجاد روابط عمیق‌تر است.

امروزه موفق‌ترین افراد، آن‌هایی هستند که مشتاقانه به دنبال یادگیری می‌روند و زیاد مطالعه می‌کنند.

3- برای پول کار نکنید، برای یاد گرفتن کار کنید:

اگر می‌خواهید فقیر و ناراضی باشید، برای پول کار کنید و اگر ثروت و خوشبختی می‌خواهید، در کارتان به دنبال یادگیری و کسب مهارت باشید.

اگر می‌خواهید در نبرد پیروز بشوید، پس شمشیرتان را تیز کنید. افکارتان را تغییر بدهید، کیفیت روابط‌تان را افزایش بدهید و شاهد افزایش کارآیی خودتان باشید.

اصل 100 درصد را به یاد داشته باشید؛ در هر کاری که هستید یا 100 درصد خودتان را در آن بگذارید و یا کاملا از انجام آن صرف نظر کنید. خودتان را تا جای ممکن از هر نوع حواس پرتی دور کنید تا از مسیر اصلی خارج نشوید. این باعث می شود زمانی که به کار کردن می‌گذرانید، تمرکز بیشتری داشته باشید و در نتیجه در مقایسه با دیگران، کار بیشتر و با کیفیت تری انجام بدهید.

بیشتر بخوانید: درس های ثروت سازی از کتاب پدر پولدار، پدر بی پول

4- هدفمند آموزش ببینید تا بتوانید ارزش ایجاد کنید:

«اصل کلیدی در موفقیت، داشتن تخصص فوق‌العاده نیست. بلکه توانایی استفاده از آن تخصص است. دانش بدون عمل، ارزشی ندارد.»

مکس لوکومینسکی

ما در عصری زندگی می‌کنیم که می‌توانیم هر اطلاعات و دانشی را که نیاز داریم در مدت زمان کوتاهی به دست بیاوریم. اما اگر این اطلاعات در عمل به کار گرفته نشوند، به مشتی داده‌ی بی ارزش تبدیل می‌شوند.

یادگیری باید با بازده همراه باشد. کتاب خواندن، تنها برای اینکه به دیگران بگویید کتاب می‌خوانید، فایده‌ای ندارد! اگر از آموخته های‌تان در عمل استفاده‌ای نمی‌برید، به این معنی است که وقت خودتان را با یادگیری آن‌ها تلف کردید.

5- حداقل 10 درصد از درآمد خود را برای خرید ماشین های پولسازی هزینه کنید:

ماشین پولسازی به نظر اختراع هیجان انگیزی می‌آید، نه؟ خبر خوب این است که این ماشین‌ها در اشکال مختلف وجود دارند. از سهام و طلا گرفته، تا املاک و هزاران مورد سرمایه‌گذاری دیگر. ثروت واقعی، ربطی به میزان درآمد شما ندارد. هرچقدر درآمد بیشتری داشته باشید، به همان میزان، بیشتر خرج می‌کنید.

اینطور فکر کنید که کسب و کار شما، تنها نصف درآمدتان را ایجاد می‌کند و بقیه ی درآمدتان از سرمایه‌گذاری نصف دیگر پولتان به دست می‌آید. در این حالت شما با سرمایه‌گذاری نصف درآمد ثابت ماهانه، می‌توانید دریافتی‌ای چندین برابر بیشتر از میزان حقوق ثابت داشته باشید.

6- ذهن خود را از یک گیرنده به بخشنده تغییر بدهید:

«دنیا به بخشندگان می‌بخشد و از دریافت کنندگان دریافت می‌کند. »

جو پولیش

بیشتر افراد روی این موضوع تمرکز می‌کنند که چه چیزهایی می‌توانند بگیرند. هرچه درک شما از قوانین دنیا و شیوه‌ی عملکرد هستی بیشتر بشود، لذت بیشتری در بخشنده بودن پیدا می‌کنید. زمانی که انگیزه‌ی شما بخشیدن و دهنده بودن باشد، می‌توانید روابطتان را بهبود ببخشید و در نتیجه بیشتر سپاسگذار زندگی خواهید بود.

بخشنده بودن، باعث می‌شود تا با ساختن روابط بهتر، مشارکت بیشتری داشته باشید و در نتیجه فرصت‌های بهتر و روابط تاثیرگذار‌تری را برای خودتان خلق کنید. بخشندگی باعث می‌شود تا انگیزه‌ی شما برای موفقیت، چیزی فراتر از خودتان باشد و تنها در این صورت است که می‌توانید نتایج تاثیر گذار‌تر و موثر‌تری را ایجاد کنید.

7– آگاهانه به دیگران وابسته باشید:

همه‌ی افراد برای انجام دادن اهداف و برنامه‌های خود، وابسته به کمک دیگران هستند. مهم این است که تشخیص بدهید نیاز به کمک داشتن ضعف نیست، بلکه برعکس، نشانه‌ای از قدرت است.

روابط شما، دارایی‌های بسیار باارزشی هستند که می‌توانند در طول زمان، بهتر و عمیق‌تر بشوند. خیلی مهم است که قدردانی خودتان را نسبت به افرادی که به کمک آن‌ها نیاز دارید، ابراز کنید.

به روابط به چشم یک حساب بانکی نگاه کنید. اگر یک طرف رابطه، دایما در حال پر کردن حساب باشد و طرف دیگر تنها به برداشتن پول از حساب اقدام کند، این رابطه به زودی از بین می‌رود.

در یک رابطه‌ی سالم، که هر دو طرف برای بهبود آن تلاش می‌کنند و انگیزه ی زیادی برای کمک به موفقیت طرف مقابل دارند، نتایجی که به دست می‌آید، بسیار بیشتر از حد تصور است.

8- برای رسیدن به نتایج فوق‌العاده، همکاری‌هایی با استراتژی دو سر بُرد ایجاد کنید:

همکاری داشتن با دیگران باعث شکل‌گیری روابط منحصر به فرد و موثر می‌شود. شما در این صورت با افرادی آشنا می‌شوید که مهارت، تخصص و دانشی بیشتر از شما دارند. این افراد هم به نوبه‌ی خود به صورت زنجیره‌ای، منجر به ایجاد روابط ارزشمند دیگری می‌شوند.

اگر می‌خواهید در حیطه ی کاری خودتان، به نتایجی 10 تا 100 برابر بیشتر و بهتر از رقبا دست پیدا کنید، نیاز دارید تا به جای رقابت، یک همکاری سراسر برد را ایجاد کنید. از خودتان بپرسید همکاری با چه کسانی می‌تواند به کارتان سرعت بدهد؟ چه کسی سرمایه و منابعی دارد که شما از آن بی‌بهره‌اید؟ شما از چه طریقی می‌توانید به این افراد کمک کنید؟

9- اهداف بزرگ داشته باشید و با ترس‌هایتان روبرو شوید:

داشتن اهداف بزرگ و برنامه ریزی برای آن‌ها، یکی از بهترین کارهایی است که می‌توانید برای خودتان انجام بدهید. خودتان را در موقعیت‌هایی قرار بدهید که به شما حس قدرت و شجاعت می‌دهند. هر کاری که فکر می‌کنید در شما قدرت و جسارت دنبال کردن اهداف بزرگ را ایجاد می‌کند انجام بدهید. ورزش کنید، با فراد با انگیزه و قدرتمند معاشرت کنید و خودتان را در موقعیت پیشرفت قرار بدهید.

هدفتان را مکتوب کنید. مشخص کنید که می‌خواهید دقیقا چه کارهایی انجام بدهید و تا زمانی که به آن هدف به واقعیت تبدیل بشود، هر روز، رسیدن به نتیجه‌ی دلخواه را در ذهن‌تان تجسم کنید.

10- به یک بازاریاب حرفه ای تبدیل شوید:

یازاریابی فرآیند ارتباط با مخاطب، ترغیب کردن آن‌ها و در نهایت کمک به آن‌ها است. بازاریابی در واقع «چگونگی» انجام کار را برای شما روشن می‌کند.

مخاطب شما هرگز به طور اتفاقی نسبت به خرید محصول یا خدمات شما ترغیب نمی‌شود. شناساندن خودتان به مخاطب، اگر مهم‌تر از چیزی که به او عرضه می‌کنید نباشد، به همان اندازه مهم است. ممکن است شما بهترین محصولات و یا خدمات دنیا را داشته باشید، اما تا زمانی که بازاریابی خوبی انجام ندهید، مخاطبی نخواهید داشت.

11– روی نتایج تمرکز کنید:

کارمندی که روی حقوق ثابت ماهانه‌اش حساب می‌کند، به نتایج اهمیتی نمی‌دهد. اما زمانی که شما تمرکزتان را از کار روزمره، به نتایج تغییر بدهید، شیوه‌ی کارتان تغییر می‌کند.

در نتیجه به دنبال راه‌هایی می‌روید تا به شما کمک کنند کارتان را با سرعت و کیفیت بیشتری انجام بدهید. مسئولیت‌های بزرگتری را به عهده می‌گیرید و متوجه می‌شوید که داشتن استراحت و خواب کافی تا چه اندازه در افزایش کارآیی‌تان موثر است.

12- محیط اطرافتان را دایما تغییر بدهید:

انجام دادن چندین کار مختلف در یک محیط ثابت، باعث پایین آمدن کارایی می‌شود.

برای اینکه دچار ضعف در کارایی نشوید، بهتر است کارهایتان را دسته بندی کنید و هر کاری را در محیط مربوط به خودش انجام بدهید. مثلا با رفتن به کتابخانه، در چند ساعتی که برای آن در نظر گرفتید، بیشتر از هر زمان دیگری کتاب بخوانید، در روز دیگر فقط ملاقات‌های کاری را انجام بدهید و به همین ترتیب.

13- تعریف مشخصی از ثروت و موفقیت داشته باشید:

موفقیت و ثروت، تنها به داشتن پول محدود نمی‌شوند. افراد زیادی هستند که با وجود داشتن پول کافی، در جنبه‌های دیگر زندگی‌شان شکست می‌خورند.

بدون شک، پول داشتن بسیار مهم است. پول می‌تواند مشکلات زیادی را حل کند و فرآیند دستیابی به اهداف را سرعت ببخشد.

اما پول تنها یک ابزار است. ابزاری که برای رسیدن به اهداف ارشمندتان می‌توانید از آن استفاده کنید.

14- یک باور و ارزش ثابت برای برندتان داشته باشید:

برای موفق شدن باید به چیزی باور داشته باشید. باید هدف و ارزشی داشته باشید. برند‌های موفق، برای کارشان یک «چرا» ی تعریف شده دارند. مخاطب شما، چیزی که شما به او می فروشید را نمی‌خرد، بلکه برای ارزش تولید شده توسط شما هزینه می‌کند.

باور و ارزش اصلی شرکت شما، به مارک تجاری شما تبدیل می‌شود و باعث می‌شود یک سر و گردن از رقبا بالاتر باشید. امروزه مطرح‌ترین شرکت‌های دنیا، از ویژگی‌های فنی محصولشان حرف نمی‌زنند. بلکه یک ارزش و باور را به مشتری ارایه می‌کنند. شرکت اپل از ساده و لذت بخش بودن فاوری می‌گوید و شرکت نایک برای تلاش ورزشکاران اهمیت قایل است.

سعی نکنید همه را راضی نگه دارید. مخاطب کمتر، اما شیفته ایجاد کنید. این چیزی است که به ثروت منتهی می‌شود.

[/restrict]
برچسب‌ها: , , , , ,
مقالات پیشنهاد شده

3 دیدگاه. Leave new

ما عاشق خواندن نظرات شما هستیم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست