مقالهموفقیتموفقیت در کسب و کار

10 راه آسان برای شروع یک کسب و کار موفق

اشتراک گذاری این مطالب در:

برای شروع کسب و کار موفق چه باید کنیم؟ هر کاری را باید، از یک جایی شروع کرد. گام اول همیشه مهمترین قسمت شروع یک داستان جدید است. اگر پای صحبت افرادی بنشینیم که در کارشان موفق بوده اند، حتما با حرف هایی از اول داستان زندگیشان آشنا می‌شویم. نمونه ای از افرادی که قصد داشتند تغییر یا کار جدیدی را شروع کنند:

  • “باب” فکر و ایده های بزرگی برای جامعه داشت، با این حال اولین قدم او، درخواست ملاقات از چند نفر بود تا بتواند ایده هایش را با آن ها در میان بگذارد.
  • “آلن” قصد داشت کسب و کار جدیدی راه بیندازد. او کارش را با دعوت هر روزه به صرف قهوه و نهار، از کسانی که می توانستند به او چیزهایی جدیدی یاد دهند و کمکش کنند، شروع کرد.
  • اولین قدم “سینتیا” برای تغییر دادن فرهنگ اداره ای که در آن کار می کرد، اختصاص دادن زمان به دیگران برای قدم زدن و شنیدن حرف های آن‌ها بود.
  • “لیدنسی” به عنوان یک پرستار، اولین قدم را با آوردن اطلاعات جدید به جلسات تیمش و تغییر رویه ها در بخش آی سی یو شروع کرد.

هیچ کدام از این قدم های اولیه دلهره آور نیستند. قدم اول فقط راهی برای شروع کار جدید است و این پایان بازی نیست. همیشه سعی کنید کسی باشید که در کار و زندگی تغییر ایجاد می کند. اکنون تعداد افرادی که تغییر کردن را انتخاب می کنند، در حال افزایش است. آن ها می دانند که پیشرفت و رشد اتفاق می افتد. پس شما هم باید در مرحله اول شروع کنید، حتی  اگر این شروع یک قدم کوچک باشد.

من با افراد زیادی در مورد ایده هایشان برای تغییر یا چیزی که من آن را موج می نامم، صحبت کردم و آن ها را به تحقیق و یافتن اولین قدم تشویق کرده ام.

از نظر من سخت ترین قسمت، شروع کردن است. نظر شما چیست؟

در این مقاله سایت موفقیت خودساخته چند ایده ساده وجود دارد که به شما برای یک شروع خوب کمک می کند:

با افراد باهوش ملاقات کنید.

با کسانی که دانش و اطلاعات کافی دارند در مورد کاری که می خواهید انجام دهید، صحبت کنید. سوالات خود را از آن ها بپرسید. گوش کنید. لازم نیست که با یک برنامه مشخص وارد بحث شوید. گفت و گوهای خوب می توانند به شما در ایجاد بحث های جدید کمک کنند.

حتما بخوانید: تصمیم گیری چیست و آیا قدم‌های مختلفی دارد؟

چند کتاب که به شما انگیزه بدهد، بخوانید.

کتاب را برای تحریک ایده‌هایتان بخوانید و آن را به عنوان یک کتاب مقدس در مورد موضوع مورد نظرتان نگاه نکنید.

از کارشناسان آگاه برای گفت و گو دعوت کنید.

زمانی را اختصاص دهید تا در مورد ایده های خود با افراد متخصص به صحبت بپردازید. همچنین از افراد آگاهی که می توانند برای یک یا دو ساعت مشارکت علمی در بحث شما داشته باشند، سوال های خود را بپرسید.

یک دفترچه برای یادداشت افکارتان تهیه کنید.

به جستجو و یادداشت ایده های جالب مربوط به کار، محصول و … خود بپردازید. نوشتن افکار و ایجاد یک فایل برای الهام گرفتن می تواند به رشد و توسعه ایده های شما کمک کند. هر آنچه را که آموخته اید با فردی که مورد اعتمادتان است، به اشتراک بگذارید.

حتما بخوانید: 11 اصل مهم برای برنامه ریزی در مدیریت که زندگی‎تان را دگرگون میکند

یوتیوب را نگاه کنید.

تقریبا می توانید در میان همه سخنرانی های موجود در یوتیوب، به هر سخنران با هر موضوعی که می خواهید گوش دهید. یک آرشیو شخصی ایجاد کنید و از نکات مهمی یادداشت بردارید که می تواند به شما در توسعه برنامه هایتان کمک کند. دقت داشته باشید که چگونه می توانید نکات کلیدی و مهم را عملی کنید.

یک شخص را به عنوان الگو در کسب و کارتان انتخاب کنید.

اگر به راه اندازی یک کسب و کار یا گسترش یک سازمان علاقه مند هستید، شخصی را پیدا کنید که این کار را انجام داده است. از او بخواهید که برای یک روز همراهش باشید تا بهتر متوجه شوید که چگونه کار می کند.

چشم انداز و اثر گذاری که امیدوارید داشته باشید را ایجاد کنید.

وقتی متوجه تغییر خود شوید چه اتفاقی خواهد افتاد؟ چه تاثیری خواهد داشت؟ اگر هنوز اهداف و جزئیات کار را نمی دانید نگران نباشید. شما نباید انتظار داشته باشید که در مرحله شروع کار، همه این دلایل را بدانید.

حتما بخوانید: چگونه دفتر برنامه ریزی درست کنیم ؟ هدفمند زندگی کنید

یک آزمایش کوچک بر روی ایده تان انجام دهید.

یک راه کوچک برای تثبیت ایده خود پیدا کنید. اگر ایده جدیدی دارید، امتحانش کنید تا با آن بیشتر آشنا شوید. مثلا اگر می خواهید کتابی بنویسید، یک وبلاگ راه اندازی کنید تا بتوانید بیشتر بنویسید و بهتر است موضوعات جدید را بررسی کنید. یک آزمایش خوب، به سوالات شما به سادگی پاسخ می دهد، بنابراین آن ها را از قبل شناسایی کرده و اجازه دهید تا آزمایش تصمیمات بلند مدت شما را راهنمایی کند.

نیازهای ضروری خود را از جمله مسائل مالی یادداشت کنید.

من متوجه شدم که این مرحله بیشتر اوقات نادیده گرفته می شود. بایدها و هنجارها برای شما مرزهایی ایجاد می کنند. سوالاتی مانند آیا می توانید در این کسب و کار سرمایه گذاری کنید؟ یا حداقل درامد مورد نیاز شما چقدر و برای چه مدت است؟ مطمئن شوید که حداقل نیازهایتان را برای انجام ایده خود می دانید.

حتما بخوانید: میدونستین که میتونین چندین برابر سرعت یادگیریتون رو بالا ببرید؟

یک ماتریس گزینه ها ایجاد کنید

یک جدول ترسیم و در ستون چپ همه بایدهای خود را فهرست کنید و در سرتاسر ردیف بالا همه گزینه های قابل اجرا را که برای شروع فکر می کنید نیاز دارید، بنویسید. هر گزینه را با موارد ضروری خود رتبه بندی کنید. اگر چه این کار پاسخ دقیقی به شما نمی دهد، اما به شما کمک می کند تا یکی را با دیگری مقایسه کنید.

در عین حال گزینه هایی که شما را به جایی نمی رسانند نادیده بگیرید. سپس بهترین مکان را برای شروع انتخاب کنید.

حتما بخوانید:  7 باور انسان های موفق که زندگی تان را زیر و رو می کند

سخن پایانی

هنگامی که یک تغییر را شروع می کنید، منتظر شگفتی ها نباشید و درک کنید که از قبل، همه پاسخ ها را نخواهید داشت. بنابراین راه خود را برای شروع و حرکت رو به جلو بیابید. همانطور که برت هرت یکی از خلاقان بازار وویس می گوید:” حرکت، حرکت ایجاد می کند؛ حرکت شتاب ایجاد می کند.” حالا اولین قدم شما برای تغییر چیست؟

اگر فکر می‌کنید برای دستیابی به موفقیت آمادگی لازم را ندارید، خودساخته شرکت در دوره «موفقیت به روش استیو جابز» را به شما پیشنهاد می‌دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر روی عکس زیر کلیک کنید:

موفقیت در کار

مقالات پیشنهاد شده

ما عاشق خواندن نظرات شما هستیم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست