مقالهموفقیت در کسب و کاروبلاگ

6 گام اساسی برای شروع یک استارتاپ موفق

اشتراک گذاری این مطالب در:

همیشه یک کسب و کار و یا استارتاپ موفق با یک ایده جرقه می خورد. اما برای موفقیت در کسب و کار باید بتوان ایده ها را عملی کرد. ما در این نوشته به شما از 6 گام اساسی خواهیم گفت که با عمل به آن ها می توانید کسب و کار (استارتاپ) موفقی راه اندازی کنید.

اولین و اساسی ترین کار برای شروع یک کسب و کار و یا استارتاپ موفق این است که هدف خود را مشخص کنید و برای آن برنامه یک صفحه ای بنویسید. گام دوم، تصم1یم گیری در مورد بودجه ای است که دارید. همچنین برای آغاز کار باید هزینه هایی را صرف مواردی چون صدور مجوز شهرداری، پروانه فعالیت یا سایر موارد مرتبط کنید. البته حواستان باشد در هر نوع کسب وکاری که برای خود انتخاب می کنید باید بتوانید هزینه های شخصی را از سرمایه گذاری های خود جدا کنید. معمولا بیشتر افراد در این مرحله دچار اشتباه می شوند و همین امر منابع مالی را از بین می برد.

راه اندازی سایت برای کسب و کارتان نیز یکی دیگر از نکات کلیدی است. در پایان شرکت خود را به شیوه های ارزان و مطمئن تبلیغ کنید. میزان فروش خود را بررسی کنید و تلاش کنید با بهبود نقاط ضعف فروش خود را به بالاترین میزان ممکن برسانید.

[restrict paid=”true”]

کسب و کارهای کوچک موفق و استارتاپ موفق همیشه با یک ایده شروع به کار می کنند؛ اما برای این که بتوانند موفقیت بیشتری در کسب و کار خود به دست آورند باید فاز ایده را به فاز عمل انتقال دهند. اینجا دقیقا همان جایی است که بیشتر افراد احساس می کنند خسته شده اند و نمی توانند به مسیر خود ادامه دهند. خسته شدن در مرحله ای که نیازمند آغاز کسب و کار است  را می توان درک کرد؛ اما  شروع کار و ادامه راه راحت تر از چیزی است که شما فکر می کنید.

همانند هر هدف بزرگی، اگر بتوانید کارهای خود را به وظایف کوچک تر تبدیل کنید، قادر خواهید بود فعالیت هایی که برای آغاز کار نیاز است را انجام دهید و گام های موثری بردارید. در این مقاله سایت موفقیت سلف مید قصد داریم به شش گام اساسی، برای آغاز کسب و کارهای کوچک (استارتاپ)  اشاره نماییم.

1.برنامه یک صفحه ای برای کسب و کار خود بنویسید:

کلید موفقیت کسب و کارهای کوچک به خصوص در فاز شروع کار، ساده نگه داشتن فرآیند و کمتر کردن هزینه ها است. هزینه به معنی صرف پول نیست. در این میان زمان نیز از ارزش بسیار بالایی برخوردار است.  بیشتر صاحبان کسب وکارهای کوچک، سعی می کنند بزرگترین و پیچیده ترین برنامه را برای کسب وکار خود ایجاد کنند. اما تنها زمانی به این نوع برنامه نیاز دارید که به دنبال کمک مالی باشید.  حتی اگر دنبال حامیان مالی هستید باز هم توصیه می کنیم کار خود را در ابتدا با تست و بررسی ایده ها آغاز کنید و سپس زمان و هزینه زیادی را بر روی کسب وکار موجود سرمایه گذاری نمایید. به همین خاطر برای آغاز کار، یک برنامه ساده و یک صفحه ای برای کسب وکار خود ایجاد کنید که سطح بالایی از مرور و بررسی اجمالی کسب و کار کوچکی است که قصد آغاز آن را دارید.

دیدگاه و بینش خود را تعریف کنید: نتیجه نهایی کسب و کار شما چه چیزی خواهد بود؟

ماموریت خود را تعریف کنید: این گزینه با دیدی که نسبت به کسب وکار خود دارید متفاوت است. ماموریت شما باید توضیح دلایلی باشد که برای شرکت خود دارید.

اهداف خود را تعریف نمایید: قصد دارید چه کاری انجام دهید؟ هدف شما از انجام این کار چیست؟ این اهداف می تواند شما را به ماموریت و بینشی که در سر دارید برساند؟

استراتژی های اصلی خود را بنویسید: چگونه می خواهید به اهدافی که فهرست کرده اید برسید؟  استراتژی های اصلی شما چه چیزی است؟

برنامه فعالیت ساده ای بنویسید: فعالیت های وظیفه محور کوچکی را برای رسیدن به اهداف خود طرح کنید.

خوب کار شما در این مرحله تمام شده است. ممکن است چنین برنامه ای طولانی تر از یک صفحه باشد اما مطمئننا سازمان یافته تر و کوتاه تر از برنامه کسب وکار کامل است.

2.در مورد بودجه ای که دارید تصمیم گیری کنید:

با این که همیشه توصیه می شود هزینه های خود را تا حد امکان پایین نگه دارید، اما هنوز هم برای شروع کار به بودجه ای نیاز خواهید داشت. اگر خودتان سرمایه گذار کار هستید، در مورد آمار و ارقام واقع نگر و منطقی باشید. هر چیزی که  نیازمند صرف بودجه است را یادداشت نمایید.  من دریافته ام که 20 درصد هزینه اضافی یک مقدار میانگین منطقی  است که به برنامه ریزی مصرف نقدینگی کمک می کند.  مصرف نقدینگی شما مقدار هزینه ای است که ماه به ماه برای کسب وکار خود صرف می کنید.  این یک عدد مهم برای تعیین ماندگاری کسب و کار قبل از رسیدن به سوددهی است. باید کسب وکار خود را برای 30 الی 90 روز اول تنظیم و راه اندازی کنید و در عین حال سوددهی را نیز مدنظر داشته باشید. در این شرایط باید برنامه ای برای  ذخیره بودجه داشته باشید .

بیشتر بخوانید: 5 استراتژی طلایی برای راه اندازی کسب و کار جانبی

3.در یک نهاد قانونی تصمیم بگیرید:

برای آغاز یک استارتاپ موفق باید هزینه ای را صرف کنید. اغلب بسته به منطقه ای که در آن قرار دارید باید هزینه ای را برای راه اندازی کسب و کار خود پرداخت نمایید. صدور مجوز شهرداری، پروانه فعالیت یا سایر موارد باید مدنظر قرار گیرد. تحقیق کاملی را برای تعیین هزینه های مورد نیاز در شهر یا منطقه خود انجام دهید.  اغلب در فاز تست اولیه برای کسب وکار کوچک، بهتر است کار خود را به عنوان مالک تنها آغاز کنید که این موضوع به معنای صرف هزینه های کمتر است. این موضوع می تواند در هزینه های شما صرفه جویی کند و در عین حال دوام کسب وکارتان را تعیین نماید. با این وجود باید بدانید که آغاز کار به عنوان یک مالک تنها می تواند شما را در معرض خطرات شخصی قرار دهد. به همین خاطر مزایا و معایب اینکار را سبک و سنگین کنید و سپس با یک متخصص حرفه ای در مورد  مالیات و سایر موارد صحبت نمایید.  بعد از گذشت سه الی شش ماه از آغاز کسب وکار و تعیین دوام آن، می توانید وارد یک نهاد کسب وکاری شوید.

بیشتر بخوانید: ۱۲ نکته که دانشجویان باید درباره دنیای کسب و کار بدونن

4.مراقب پول خود باشید:

در هر نوع کسب وکاری که برای خود انتخاب می کنید باید بتوانید هزینه های شخصی را از سرمایه گذاری های خود جدا کنید. معمولا بیشتر افراد در این مرحله دچار اشتباه می شوند و همین امر منابع مالی را از بین می برد. می توانید  حساب بررسی کسب وکار خود را در یک بانک محلی افتتاح کنید. تنها کاری که برای این کار نیاز دارید افتتاح حساب و پر کردن اطلاعات شرکت است. در این مرحله لازم نیست کارت اعتباری بگیرید یا برای حساب خود هزینه ای صرف کنید . فقط حساب شخصی و شرکتی خود را از هم جدا سازید. معمولا این کار کمتر از یک ساعت طول می کشد.

5.سایت خود را راه اندازی کنید:

صرف نظر از کسب وکاری که دارید ( کسب وکار آنلاین یا کسب وکار فیزیکی) برای جذب مشتری و ارائه اطلاعات ، به سایتی نیاز خواهید داشت. می توانید یکی از شرکت های ارائه دهنده دامنه را انتخاب کنید و آدرس سایت مدن ظر را در آن وارد کنید. اگر این آدرس  آزاد بود می توانید آن را به نام خود ثبت کنید.  اگر کسب وکار آنلاینی را راه اندازی کرده اید، می توانید دامنه خود را به کارت فروش آنلاین متصل کنید و  فروش خود را آغاز نمایید.

بیشتر بخوانید: 7 گام طلایی برای شروع یک کسب و کار – تای لوپز

6.فروش خود را بررسی کنید:

خوب حالا بنیان و اساس کسب و کار خود را راه اندازی کرده اید و می توانید فروش را مورد بررسی قرار دهید. سعی کنید شرکت خود را به شیوه های ارزان و مطمئن تبلیغ کنید.  اگر کسب و کار شما مبتنی بر ارائه خدمات است،  می توانید با  اتاق تجارت محلی خود وارد رابطه شوید یا با کسب و کارهای کوچک دیگر ارتباط برقرار کنید و از آن ها در مورد منابع موجود برای نشان دادن و به اشتراک گذاشتن اطلاعات شرکت خود صحبت نمایید. اگر کسب و کار شما مبتنی بر محصول است، دوام محصول خود را در بازار محلی یا سایر جوامع بررسی کنید تا ببینید عموم مردم در مورد آن چه فکر می کنند و چه نظری دارند. می توانید با بودجه اندک ترافیک مورد نیاز را از تبلیغات فیس بوکی به سمت سایت خود جذب کنید یا این که اکانتی در گوگل ادوردز راه اندازی کنید و ترافیک را تست نمایید.

با کمترین هزینه می توانید شش مرحله ای که در بالا به آن اشاره کردیم را دنبال کنید تا یک استارتاپ موفق داشته باشید. این یک روش عالی برای بررسی دوام کسب و کار شما قبل از اختصاص هزینه و زمان زیاد بر روی ایده تایید نشده است.

[/restrict]
برچسب‌ها: , , ,
مقالات پیشنهاد شده

ما عاشق خواندن نظرات شما هستیم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست