فیلموبلاگویدیو انگیزشی موفقیت

4 روش جلوگیری از تنبلی (افزایش بهره وری)

اشتراک گذاری این مطالب در:


دانلود با کیفیت 480          دانلود با کیفیت 360          دانلود با کیفیت 240

جلوگیری از پشت گوش انداختن کارها

پشت گوش انداختن کارها یکی از معضلاتی که مانع از شروع کار می شود. برخی هم در میانه مسیر دچار تنبلی می شوند. یکی از تبعات تنبلی به تعویق انداختن کارهاست. اگر زمانی هم دوباره فعالیت خود را از سر بگیرید، ممکن است زمان از دست رفته باشد و نتیجه دلخواه را نگیرید. پس به جای پشت گوش انداختن کارها و افزایش بهره وری این متن را تا انتها بخوانید.

عامل پشت گوش انداختن کارها چیست؟

پشت گوش انداختن کارها دلیل مشخصی دارد. البته برای هر کس دلیل متفاوتی هم دارد. ممکن است برخی به دلیل ناتوانی جسمی، کم خوابی و بیخوابی و یا بیماری های روحی و روانی به تنبلی مبتلا شده باشند. برخی هم شخصیت وابسته ای دارند. به طوری که قادر نیستند به تنهایی کاری را آغاز کنند. نداشتن شخصیت مستقل باعث می شود تا این افراد همیشه منتظر کمک دیگران باشند.

تنبلی در همه به یک اندازه نیست. برخی در انجام کارهای شخصی تنبل هستند. اما در عوض در شغل خود فعال و پرکار هستند. یا برخی ممکن است در هیچ کاری قدرت نداشته باشند و به طور محض به تنبلی مبتلا شده باشند. به همین دلیل نمی توان میزان پشت گوش انداختن کارها را در همه یکسان دانست.

دلایل زیادی وجود دارد که افراد به عارضه پشت گوش انداختن کارها مبتلا می شوند. نحوه تربیت یکی از مهم ترین عوامل ابتلا به تنبلی است. پدر و مادری که کودک خود را بیش از حد وابسته می کنند، باعث تنبلی او می شوند. این والدین فکر می کنند اگر از فرزند خود بخواهند کاری را انجام دهد، انتظار زیادی است. آنها وظایف و مسئولیت های پدر و مادری خود را به نحو احسن انجام می دهند. اما گاهی هم زیاده روی می کنند.

کودک باید در برخی از جاها یاد بگیرد کارهای شخصی را خودش انجام دهد. برای مثال یک کودک 5 ساله می تواند براحتی مسواک بزند، کفش هایش را بپوشد. لباس هایش را عوض کند. برای خودش آب بیاورد و کارهای دیگری که او را خسته نمی کند. اما در عوض او از همان کودکی یاد میگیرد نباید برای انجام کارهایش از دیگران توقعی داشته باشد.

اما اگر والدین روی این موضوع توجهی نداشته باشند، باعث تربیت فرزندی بشدت وابسته می شود. به طوری که قادر نیست هیچ کاری را به تنهایی انجام دهد و همیشه منتظر کمک پدر و مادر و یا دیگران است.

پشت گوش انداختن کارها

جلوگیری از تنبلی و افزایش بهره وری

افزایش بهره وری و راندمان کار زمانی صورت می گیرد که تلاش بیشتری کنید. مسلما کسی فعالیتی ندارد یا در کار خود کم کاری می کند، نباید به انتظار افزایش بهره وری بنشیند. اگر شما در مسئولیت هایی که به شما محول شده است، کم کاری می کنید، مطمئنا نتیجه دلخواه نیست.

برای جلوگیری از پشت گوش انداختن کارها و افزایش بهره وری یک راه کاربردی، توجه و تمرکز بر روی نتیجه است. اگر بتوانید نتیجه افزیش تلاش خود را به خوبی در ذهن به تصویر بکشید و مدام روی آن تمرکز کنید، تنبلی را کنار می گذارید. تنبلی زمانی رخ می دهد که انگیزه ای برای پیشرفت و افزایش بهره وری نداشته باشید.

در این کلیپ انگیزشی می توانید 4 روش جلوگیری از تنبلی را بشنوید.

برچسب‌ها: , , , , , , ,
مقالات پیشنهاد شده

2 دیدگاه. Leave new

ما عاشق خواندن نظرات شما هستیم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست