رشد فردیمقالهوبلاگ

خصوصیات اخلاقی افراد درونگرا

اشتراک گذاری این مطالب در:

با خواندن خصوصیات اخلاقی افراد درونگرا  می‌توانید به شخصیت این افراد پی ببرید. وقتی کسی از شما بخواهد که یک درونگرا را توصیف کنید، ممکن است افکار شما به‌سمت محتاط‌‌‌ترین و متفکرترین فردی که می‌شناسید برود. به دوستی که از مشارکت و حضور در جمع اجتناب می‌کند، یا خواهر، برادری که ترجیح می‌دهد در گوشه‌ای خلوت و آرام، مشغول کتاب خواندن شود.

درون گرایی به چه معناست؟

اصطلاح درونگرایی اولین بار توسط روانشناسی به نام کارل یونگ، عنوان شد. یونگ می‌گوید که درونگراها برای شارژ مجدد به ذهن خود روی می‌آورند، درحالیکه برونگراها برای دریافت انرژی به دنبال افراد دیگر هستند. به‌عبارتی دیگر فرد درون گرا بر روی افکار و ایده‌های درونی خود تمرکز می‌کند، نه آنچه که در بیرون اتفاق می‌افتد. محققان دریافته‌اند که افراد درون‌گرا نسبت به برون‌گراها جریان خون بیشتری در لوب پیشانی خود دارند. این قسمت از مغز به ما در حل مشکلات، به خاطر سپردن رویدادها و برنامه ریزی کمک می‌کند.

حتما بخوانید: خصوصیات زنان موفق چیست؟ تفاوتشان با دیگران چیست؟

انواع افراد درونگرا

  • درونگراهای اجتماعی: این افراد به گروه‌های کوچک و محیط‌های آرام بیشتر از در میان جمعیت بودن، تمایل دارند.
  • درونگراهای متفکر: افراد این گروه خیالباف هستند. آن‌ها زمان زیادی را صرف افکار خود می‌کنند و تمایل به تخیل خلاق دارند.
  • درونگراهای مضطرب: به دنبال زمان تنهایی هستند، نه فقط به این دلیل که تنهایی را دوست دارند، بلکه اغلب در کنار مردم بودن به آن‌ها احساس ناخوشایندی و یا خجالتی بودن می‌دهد.
  • درونگراهای مهارشده: این افراد قبل از اقدام فکر می‌کنند. آن‌ها به احتمال زیاد تصمیمی از روی ناآگاهی نمی‌گیرند و خود را در بسیاری از جنبه‌ها کنترل می‌کنند.

اصطلاح درونگرایی اولین بار توسط روانشناسی به نام کارل یونگ، عنوان شد.

خصوصیات اخلاقی افراد درونگرا

کلمه درونگرا فورا ذهن را به سمت یک فرد خجالتی و محجوب می‌برد. اما این افراد ویژگی‌هایی دارند که آن‌هارا بسیار جذاب می‌کند. در ادامه بعضی از این خصوصیات اخلاقی افراد درونگرا را به شما ارائه می‌دهیم.

خونسردند.

اگر به افراد درونگرا توجه کنید، جذب آرامش آن‌ها می‌شوید. آرام و نرم صحبت می‌کنند و هرگز درملاءعام خونسردی خود را از دست نمی‌دهند.

شنوندگان خوبی هستند.

کمتر صحبت می‌کنند و بیشتر گوش می‌دهند. قبل از اینکه وارد هر موقعیتی شوند، آن را از جنبه های مختلف بررسی می‌کنند واز آن یادداشت ذهنی برمی‌دارند. این آمادگی به درونگراها اجازه می‌دهد تا با اطمینان وارد گفتگو شوند.

حتما بخوانید: 3 نکته طلایی برای پیدا کردن آدم های بهتر برای دوستی

تمرکز بالایی دارند.

یکی دیگر از خصوصیات اخلاقی افراد درونگرا متمرکز بودن آن‌هاست و این تمرکز باعث پیشرفت و موفقیت آن‌ها در زندگیشان می‌شود

رضایت از زندگی

داشتن طبیعت سازگار و تحمل بالا از دیگر ویژگی‌های افراد درونگراست. آن‌ها برای خوشحال شدن به تلاش زیادی نیاز ندارند، با تنها ماندن در خانه و خواندن کتاب یا خوردن یک لیوان چای از زندگی خود لذت می‌برند.

آرام‌بخشند.

مردم وقتی با یک فرد درونگرا وقت می‌گذرانند، خیالشان راحت است و خود واقعیشان را بروز می‌دهند زیرا افراد درونگرا کسی را قضاوت و یا تحقیر نمی‌کنند.

دقت و تمرکز بالایی دارند.

خیلی سریع تغییرات محیط خود را تشخیص می‌دهند. احتمالا آن‌ها اولین کسانی هستند که متوجه یک مدل موی جدید و یا هر تغییری در محیط اطراف و دوستان خود می‌شوند.

دست نیافتنی‌اند.

اینکه بخواهید یک فرد درونگرا با شما راحت باشد باید علایق مشابه و چیزی مهم برای صحبت کردن با او پیدا کنید. زیرا جلب کردن توجه یک درونگرا کار دشواری است. با این حال نتیجه ارتباط با این افراد ایجاد یک دوستی مادامالعمر است.

وفادار و قابل اعتمادند.

آن‌ها تمایل به هدایت و نظم دارند. ذهن، انرژی و قلب خود را بر روی یک فرد یا هدف سرمایه‌گذاری می‌کنند. به عبارتی دیگر برقراری ارتباط عمیق با تک تک افراد یا فعالیت ها اغلب برای افراد درونگرا غیر ممکن است. همچنین باید گفت افراد درون گرا بسیار رازدار و قابل اعتمادند.

خصوصیات افراد ساکت

رهبران قوی هستند.

افراد درونگرا درصورت داشتن فرصت رهبری می‌توانند نقش خود را به بهترین نحو انجام دهند. آن‌ها برای دیدگاه‌های دیگران احترام زیادی قائلند و با خرد، الهام و تشویق به خوبی همه چیز را مدیریت می‌کنند.

درونگرند.

آن‌ها خود را در سطحی می‌شناسند که دیگران نمی‌توانند حتی آن را درک کنند. درونگرایان با ظاهری آرام و ذهنی پرهیاهو هر روز در مورد نقاط قوت، ضعف، تجارب گذشته و اهداف آینده خود فکر و تجدیدنظر می‌کنند.

خصوصیات افراد ساکت

افراد ساکت لزوما درونگرا نیستند اما بیشتر خصوصیات افراد درونگرا را می‌توان در آن‌ها مشاهده کرد.

حتما بخوانید: دیدگاه تیپ شخصیتی شما نسبت به مسئله احترام اینگونه است

دوستی با افراد درونگرا

درونگراها بیشتر ساکت و محجوبند و عمیقا برای دوستی‌های خود ارزش قائل هستند، اما پس از معاشرت، به زمانی برای آرامش و تنها بودن نیاز دارند. درواقع درونگراها دوستی های عمیق را به روابط سطحی ترجیح می‌دهند. آن‌ها به طور طبیعی ساکتند بنابراین از سکوت آن‌ها برداشت شخصی نکنید و دچار سوءتفاهم نشوید. بهتر است هنگام روبه رو شدن با دوست درونگرایتان، شما شروع کننده گفتگو باشید. همچنین اگر فرد برونگرایی هستید سعی کنید تعادل را در رابطه و رفت و آمد‌های خود با دوست درونگرایتان رعایت کنید و به فضای شخصی او احترام بگذارید.

معایب درونگرایی

هر شخصیتی دارای نقاط قوت و ضعفی است. در ادامه شما را با معایب درونگرایی به طور مختصر آشنا می‌کنیم.

انتخاب و پیدا کردن دوست برای درونگرایان بسیار سخت است. برای بعضی از آن‌ها قرارگرفتن در معرض دید دیگران ناخوشایند است. همچنین زمانیکه دیگران با آن‌ها مدام صحبت کنند زود خسته می‌شوند و انرژی خود را از دست می‌دهند. به طور کلی می‌توان گفت درون گرایی معایب زیادی ندارد البته افراط در هر رفتار و اخلاقی از معایب و نقطه ضعف های آن شخصیت به شمار می‌رود. به عنوان مثال پرگویی و صحبت زیاد نقطه ضعف برونگراهاست و نقطه ضعف افراد درون گرا تنهایی و سکوت آن‌هاست البته همانطور که گفتیم در صورتیکه از این سکوت و تنهایی زیاده روی کنند.

اگر میخواهید بدانید شخصیت درونگرا دارید یا برونگرا، تست MBTI را انجام دهید.

مقالات پیشنهاد شده

ما عاشق خواندن نظرات شما هستیم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست