موفقیتموفقیت در روابطوبلاگ

نحوه بالا بردن روابط اجتماعی با 8 راه حل

اشتراک گذاری این مطالب در:

داشتن روابط اجتماعی قوی و مثبت نه تنها باعث لذت بردن از زندگی می‌شود، بلکه برای روی روح و روان هم فواید زیادی را به همراه دارد. الگو گرفتن از افراد یکی از مزیت‌های داشتن تعاملات اجتماعی با دیگران است. افزایش اعتماد به نفس، دریافت مشاوره و احساس همدردی نیز از دیگر مزیت‌های تعامل اجتماعی است. با این حال نحوه بالا بردن روابط اجتماعی کار راحتی نیست. برخی به طور ذاتی برای برقراری روابط با غریبه‌ها استعداد دارند. اما برخی هم به آموزش‌هایی نیاز دارند تا روابطشان را با دیگران تقویت کنند. در ادامه با selfmade همراه شوید تا راه‌هایی را برای آموزش تقویت روابط اجتماعی به شما آموزش دهیم.

اختلافات را بپذیرید

یکی از بزرگ‌ترین اشتباهات رایج در آداب معاشرت تجربه می‌کنیم اینست که هیچ یک شبیه به هم نیستیم. وجود تفاوت‌ها یکی از دلایلی است که مانع از پذیرش راحت آدم‌ها می‌شود. هیچ دو انسانی درست مثل هم فکر نمی‌کنند و یا آرزوهای شبیه به هم ندارند. اما تا زمانی که به دنبال فردی شبیه به خودمان باشیم به نتیجه نمی‌رسیم.

برای تقویت روابط اجتماعی باید بپذیریم که انسان‌ها با هم تفاوت‌هایی دارند. این تفاوت‌ها نمی‌تواند به کسی آسیبی بزند. رنگ پوست، قد، چاقی یا لاغری، لهجه و …. نمی‌تواند در ارتباطات اجتماعی به کسی آسیب بزند. بنابراین باید هر تفاوتی را که آسیب‌زننده نیست، بپذیرید تا زندگی‌تان از یکنواختی رها شود.

مهارت گوش دادن خود را تقویت کنید

افرادی که پای درد و دل و صحبت‌های دیگران می‌نشینند قدرت بیشتری در برقرار کردن روابط اجتماعی دارند. گوش دادن یک مهارت مهم در تقویت عزت نفس دیگران نیز هست. در واقع وقتی به صحبت‌های دوست خود گوش می‌دهید او شما را حامی خود تصور می‌کند و از سوی احساس ارزشمند بودن دارد. گوش دادن و درک کردن آنچه که دیگران می‌گویند یکی از مهم‌ترین قسمت‌های تعاملات اجتماعی است.

برای دیگران وقت صرف کنید

اگر واقعا به دنبال نحوه بالا بردن روابط اجتماعی هستید، باید برای دیگران زمان صرف کنید. این هدیه بزرگ است که به دیگران می‌دهید و در إزای آن محبت و دوستی را دریافت می‌کنید. در جهانی که ما زندگی می‌کنیم «زمان» اهمیت زیادی دارد. اغلب آدم‌ها فرصتی برای دیگران، عزیزان و دوستانشان ندارند. فناوری تا حدودی ما را برای تقویت روابط اجتماعی ضعیف کرده است. زیرا با بالا بردن اهمیت زمان، آن را از دیگران سلب می‌کنیم.

اگرچه باید برای تقویت قدرت نه گفتن در خود اقدام کنید، اما اگر از تنهایی و افسردگی رنج می‌برید، لازم است این بار کمی به دیگران بها دهید. نجات از انزوا تا حد زیادی به افزایش تعداد دوستان خوب بستگی دارد. پس این بار نه نگویید و بخاطر تقویت روابط دوستی، درخواست دوستان خود را اجابت کنید.

نحوه بالا بردن روابط اجتماعی

مهارت‌های ارتباطی خود را توسعه دهید

روابط اجتماعی زمانی تقویت می‌شود که مهارت‌های ارتباطی داشته باشید. به این معنا که بتوانید با دیگران به خوبی صحبت کنید و حرف‌های دیگران را هم بشنوید. برای تقویت مهارت‌های ارتباط موارد زیر را در نظر داشته باشید:

  • از انتقادکردن و عیب‌جویی بیش از حد خودداری کنید و روش صحیح انتقاد از دیگران را یاد بگیرید.
  • وقتی فرد به شنونده نیاز دارد، حرف‌هایش را بشنوید و با او همدردی کنید.
  • خوشحالی خود را از موفقیت‌های دوست خود نشان دهید.
  • در مواقع نیاز به او انگیزه دهید و یا او را برای انجام کارهایی که به صلاحش است، تشویق کنید.

در زمان برقراری ارتباط گوشی همراه را کنار بگذارید

برای نحوه بالا بردن روابط اجتماعی باید زمان ارتباط با دیگران گوشی همراه را کنار بگذارید. بازی کردن با گوشی همراه نوعی بی‌احترامی محسوب می‌شود. دیگران از رفتار شما اینطور برداشت می‌کنند که این روابط برایتان سرگرم کننده و مطلوب نیست. بنابراین آنها هم نسبت به این ارتباط احساس بی‌اعتنایی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: چگونه با نه گفتن خودمان را نجات دهیم؟

از واکنش‌های دیگران یاد بگیرید

یکی از نکات مهم در آموزش بالا بردن روابط اجتماعی، یادگیری از بازخورد و واکنش‌های دیگران است. آن‌ها نسبت به رفتار شما، موضوعات مختلف و پدیده‌ها چطور واکنش نشان می‌دهند؟ البته این حرف به آن معنا نیست که خود واقعی‌تان را به دست فراموشی بسپارید و محو رفتار و شخصیت دیگران شوید.

بلکه می‌توانید از دیدگاه شخصی خود، نحوه رفتار آن‌ها را تحلیل کنید و نقاط مثبت و سودمند واکنش آن‌ها را بردارید.

احساس همدلی داشته باشید

برای تقویت روابط اجتماعی با دیگران باید احساساتشان را به خوبی درک کنید و با آن‌ها حس همدلی داشته باشید. مردم اغلب چیزهایی را که به شما می‌گویند فراموش می‌کنند. اما هرگز احساسی همدلی را که از شما گرفته‌اند، فراموش نمی‌کنند.  همدلی باعث ایجاد ارتباط مثبت بین افراد می‌شود. درک احساسات و نیازهای اشخاص دیگران بدون سرزنش کردن، مشاوره دادن و یا تلاش برای رفع وضعیت اهمیت زیادی در روابط دارد.

بیشتر بخوانید: بالا بردن اعتماد به نفس زندگی را شاد و شیرین می‌کند

آموزش تقویت روابط اجتماعی

ارتباطات به اعتماد نیاز دارد

اگرچه زندگی در دنیای امروز که ارتباطات گسترده شده است، کمی رنگ بی‌اعتمادی دارد. اما برای بالا بردن روابط اجتماعی گاهی نیاز دارید تا به دیگران نیز اعتماد کنید. البته این از ساده‌لوح بودن جداست. ابتدا باید دیگران را خوب شناسید و سپس به آن‌ها اعتماد کنید. هیچ ارتباطی بدون اعتماد نمی‌تواند دوام بیاورد.

منبع: trainingmag

یکی از دلایلی که مانع از تقویت روابط اجتماعی می‌شود، نداشتن عزت نفس و اعتماد به نفس است. حس کمتربینی باعث می‌شود تا از دیگران فاصله بگیرید. به همین دلیل خودساخته شرکت در دوره کیمیاگر را به شما پیشنهاد می‌دهد. برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام روی عکس زیر کلیک کنید

راه های افزایش عزت نفس را یاد بگیرید

 

 

مقالات پیشنهاد شده

ما عاشق خواندن نظرات شما هستیم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست