فیلموبلاگویدئوهای آموزشی

9 تا نكته طلايى براى درس خواندن

اشتراک گذاری این مطالب در:

درس خواندن گاهی آنقدر آزاردهنده می شود که از همه چیز مایوس می شوید. محصلان و دانشجویانی که بر روی کتاب خوابشان می برد و یا اصلا حوصله هیچ کتابی را ندارند. برخی از محصلان و دانشجویان با شور شوق زیادی رشته تحصیلی انتخاب می کنند. حتی به کتابی که در مقابلشان است، علاقه زیادی دارند. اما مشکل اصلی زمانی که می خواهند درس بخوانند. در واقع درس خواندن برایشان یک مشکل بزرگ است. بخصوص زمان امتحانات که باید چندین امتحان را با موفقیت پشت سر بگذارند.

چطور به درس خواندن نگاه کنیم؟

چطور به درس خواندن نگاه کنیم؟

زاویه دید ما نسبت به درس خواندن اهمیت زیادی دارد. وقتی از نظر ما درس خواندن یعنی به خاطر سپردن اطلاعات بی حاصل باشد، مطمئنا درس خواندن هم کاربی نتیجه ای است. این مشکل اغلب دانش آموزان و دانشجویان است که به درس خواندن به عنوان یک کار بی نتیجه فکر می کنند. از نظر آنها درس خواندن هیچ نتیجه مثبتی ندارد. باید مجموعه ای از اطلاعات را به ذهن بسپارند که به هیچ دردی نمی خورد.

اگر دیدگاه ما نسبت به درس خواندن این باشد که قرار است مغز را آماده یادگیری کنیم و یا با کسب اطلاعات می توان زندگی بهتری داشته باشیم، بدون شک راحت تر با این کار کنار می آییم. آنوقت به جای اینکه کتاب خواندن را یک کار سخت و دشوار بدانیم، برای آن شور و شوق بیشتری خواهیم داشت.

برای مثال بیشتر دانش آموزان و دانشجویان نسبت به درس ریاضیات دلزده هستند. حاضرند هر کاری انجام بدهند اما به سراغ این کتاب نروند. زیرا فکر می کنند کتاب و درس ریاضیات متشکل از مجموعه فرمول بدرد نخور است که هیچ کارآیی ندارد. شاید برخی از فرمول های درس ریاضیات خسته و دلزده باشند اما همین فرمول ها ذهن را باز می کنند. تحقیقات نشان داده است هر چقدر اطلاعات بیشتری وارد مغز شود، قدرت تحلیل آن افزایش می یابد. مغز یک کودک با مغز یک نوجوان در تحلیل داده ها تفاوت زیادی دارد.

زیرا در مغز نوجوان اطلاعات بیشتری وجود دارد و دسته بندی اطلاعات هم باعث می شود مغز او نسبت به مغز کودک بهتر عمل کند. سریع تر یاد بگیرد، دنبال راه حل بگردد و از پس مسائل سخت تر برآید. درس ریاضیات و یا سایر دروس هم به همین نحو باعث افزایش کارایی مغز انسان می شوند.

این نوع نگاه به درس های سخت باعث می شود تا شور و اشتیاق بیشتری برای یادگیری پیدا کنید. در واقع این شما هستید که باید ذهنیت خود را نسبت به درس خواندن تغییر دهید. به این فکر کنید با یادگیری فرمول های سخت ریاضی چیزی را از دست نمی دهید. شاید برایتان سخت باشد، اما ذهن شما برای یادگیری بیشتر بازتر و آماده تر می شود.

برای درس خواندن برنامه ریزی کنید

یک موضوع مهم دیگر برای درس خواندن برنامه ریزی است. هیچ گاه درس ها را روی هم تلنبار نکنید. شب امتحان قادر به هضم بخش زیادی از دروس نیستید. ضمن اینکه مغز بعد از درس خواندن به استراحت هم نیاز دارد. پس بهتر است با برنامه ریزی پیش بروید و هر درس را بلافاصله پس از یادگیری بخوانید.

واقعيت آن است كه بسیاری از فراگيران ، روش صحيح مطالعه را نمي دانند و متاسفانه در مدرسه و دانشگاه هم چيزي راجع به چگونه درس خواندن نمي آموزند . يادگيري و مطالعه ، رابطه اي تنگاتنگ و مستقيم با يكديگر دارند، تا جايي كه مي توان اين دو را لازم و ملزوم يكديگر دانست. در این ویدئوی انگیزشی یاد می گیرید که چطور هوشمندانه تر درس بخوانید به جای اینکه زمان بیشتری را برای درس خواندن بگذارید و همچنین با نکات طلایی درس خواندن آشنا می شوید. با خود ساخته همراه باشید و این فیلم انگیزشی آموزشی را از دست ندهید.

برچسب‌ها: , , , , , , ,
مقالات پیشنهاد شده

ما عاشق خواندن نظرات شما هستیم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست