افراد موفقمقالهوبلاگ

افرادی که بعد از 40 سالگی موفق شدند

اشتراک گذاری این مطالب در:

کارآفرینانی در دنیا هستند که دیرتر از زمانی که اغلب ما انتظارش را داریم، مسیر واقعی زندگی‌شان را شروع کرده‌اند. اما همین افراد با دست خالی به موقعیت‌های عالی رسیده‌اند. شاید فکر کنید این افراد در کشورهایی با اقتصاد روبراه زندگی می‌کنند. اما در همین اقتصادهای روبراه، رقابت تنگاتنگ و شدید است. به طوری که برندهای بزرگ اجازه خودنمایی به برندها و کسب و کارهای کوچک را نمی‌دهند. اما در کشورهایی که اقتصاد بیمارگونه دارند، تقریبا شرایط برای 80 درصد از مردم یکسان است. پس نمی‌توان شرایط وخیم اقتصادی را بهانه‌ای برای درجازدن به حساب آورد.

ما در ادامه به بررسی زندگی افرادی که بعد از 40 سالگی موفق شدند می‌پردازیم. خواندن بیوگرافی افراد موفق می تواند شما را به زندگی امیدوارتر کند.

والی ای‌ماس (Wally Amos)

یکی از افرادی که بعد از 40 سالگی موفق شدند والی ای ماس است. او در ایالات متحده صاحب برند کلوچه‌هایی است که در بین شهروندان آمریکایی شهرت زیادی دارد. والی تا سن 40 سالگی نتوانست شغل مورد علاقه خود را پیدا کند. او مدام شغلش را تغییر می‌داد. اگرچه در سنین جوانی به موسیقی علاقه زیادی داشت، اما نتوانست در این کار موفقیت زیادی را کسب کند.

والی ای‌ماس در سن 40 سالگی بود که به سراغ شیرینی‌پزی رفت. بعد از 5 سال در این کار رشد کرد و توانست هر سال 10 میلیون دلار به ثروتش اضافه کند.

سام والتون صاحب برند وال مارت

یکی دیگر از افرادی که بعد از 40 سالگی موفق شدند سام والتون نام دارد. این فرد در سن 44 سالگی موفق شد وارد کاری شود که علاقه زیادی به آن داشت. والتون تا قبل از اینکه وارد حوزه بازاریابی و فروش شود، شغل‌های زیادی را امتحان کرد. اما در هیچکدام موفقیتی را کسب نکرد. وقتی وارد این شغل شد، فهمید قدرت درک نیازهای مشتریانش را دارد. او  اکنون بزرگترین فروشگاه‌ها خرده‌فروشی را دارد که در سال 2014 در مجله فوریز رتبه 19 برندهای جهان را نصیب خودش کرد.

لیو شوانژی و موسس شرکت لنوو

یکی دیگر از افرادی که بعد از 40 سالگی موفق شدند مدیر برند لنوو است. اگر از محصولات دیجیتال این برند استفاده کرده اید، حتما نام موسس این برند را شنیده اید. او در سن 39 سالگی توانست به آرزوی موفقیت شغلی خود جامه عمل بپوشاند. البته لنوو در سال 2005 با بخش تولید رایانه‌ای شرکت IBM ادغام شد.

او بعد از تاسیس برند لنوو سختی‌های زیادی را تحمل کرد. تا مدت‌ها به دلیل نداشتن تسلط بر روی بازار تکنولوژی نتوانست محصولاتش را آنطور که انتظار داشت عرضه کند. اما بعد از مدتی توانست به رتبه سوم تولیدکننده کامپیوترهای شخصی دنیا دست پیدا کند. اکنون برند لنوو در بیش از 60 کشور دنیا شعبه دارد.

افرادی که بعد از 40 سالگی موفق شدند

چارلز فلینت مدیر برند IBM

یکی دیگر از افراد موفقی که از صفر شروع کردند چرالز فلینت است. جالب است بدانید این فرد در سن 61 سالگی به رویاهای خودش جامه عمل پوشاند. او زمانی بزرگترین برند دنیا را به ثبت رساند که هیچ امیدی به زندگی نداشت. اما اکنون او 70 درصد از سهم بازار کامپیوتر را به خودش اختصاص داد.

او فهمیده بود برای موفقیت در بازار تجارت به افراد قابل اعتماد و باهوش نیاز دارد. به همین دلیل زمانی را برای تربیت چنین افرادی اختصاص داد. سپس با یک تیم قدرتمند توانست وارد عرصه تجارت شود.

رید هافمن مدیر شبکه لینکدین

از افرادی که در دهه 40 سالگی موفق شدند می‌توان به مدیر شبکه اجتماعی لینکدین اشاره کرد. رید هافمن در سن 36 سالگی این پلتفرم را طراحی کرد. تا قبل از این او مشاغل زیادی را امتحان کرد. مدتی در فلسفه مطالعاتی را انجام داد و مدتی هم به عنوان یک نویسنده فعالیت کرد. با این حال موفقیت زیادی را کسب نکرد. در اواسط دهه چهارم زندگی‌اش بود که فهمید باید به سراغ کسب و کارهای رایانه‌ای برود. بنابراین لینکدین را تاسیس کرد.

اکنون این شبکه اجتماعی در دنیا شهرت زیادی دارد و به محلی برای شرکت‌های B2B تبدیل شده است.

کلنل ساندرز مدیر رستوران‌های KFC

یکی دیگر از افرادی که بعد از 40 سالگی موفق شدند کلنل ساندرز مدیر رستوران KFC است. او در سن 40 سالگی به یک روش پخت مرغ رسید که طرفداران زیادی پیدا کرد. قبل از این او به عنوان بازاریاب بیمه و آهنگری فعالیت کرده بود. اما در هیچ یک از این مشاغل موفقیتی را کسب نکرد. اما بعد از این فهمید استعداد واقعی او در آشپزی است. در سن 62 سالگی اولین رستورانش را افتتاح کرد و بعد از این بود که رستوران‌های KFC به شهرت جهانی رسیدند.

بررسی زندگی افرادی که بعد از 40 سالگی موفق شدند

ماسارو ایبوکا مدیر برند سونی

یکی دیگر از افراد معروف و موفقی که بعد از 40 سالگی راهش را پیدا کرد، مدیر برند سونی است. ماسارو ایبوکا در سن 38 سالگی برند خودش را در سال 1945 تاسیس کرد. این برند در ابتدا فقط بازارهای ژاپن را قبضه کرد. اما بعد از مدتی بین مردم محبوب شد و محصولات آن به بازار آمریکا و اروپا نیز رسید. اکنون سونی یکی از مشهورترین محصولات دیجیتال دنیا را تولید می‌کند و بیش از 125 هزار کارمند از سراسر دنیا دارد.

اگر فکر می‌کنید در کسب و کارتون به اندازه کافی موفق نیستید، خودساخته شرکت در دوره «موفقیت به روش استیو جابز» را به شما پیشنهاد می‌دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر روی عکس زیر کلیک کنید:

موفقیت در کار

برچسب‌ها: , , , , , , , ,
مقالات پیشنهاد شده

ما عاشق خواندن نظرات شما هستیم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست