فیلموبلاگویدیو انگیزشی موفقیت

سخنان مادر ترزا میتونه زندگیت رو تغییر بده

اشتراک گذاری این مطالب در:

مادر ترزا (Mother Teresa) بنیانگذار موسسه خیریه مبلغین در سال 1910 در اسکوپیه پایتخت مقدونیه بدنیا آمد. او از یک خانواده تاجر و ثروتمند بود که عمرش را صرف خدمت به فقرا کرد. به همین دلیل در سال 1979 جایزه صلح نوبل به او تقدیم شد. او را یکی از بزرگ‌ترین بشردوستان قرن بیستم می‌دانند.

مادر ترزا کی بود؟

مادرترزا (آگنس) راهبه و مبلغ دینی در کلیسای کاتولیک بود که زندگی خود را وقف کمک و مراقبت از بیماران و فقرا کرد. او در مقدونیه از پدر و مادر آلبانیایی تبار متولد شد. 17 ساله بود که تصمیم گرفت زندگی‌اش را صرف کمک به فقرا کند. در این تصمیم خانواده‌اش شگفت‌زده بودند و حتی تا مدت‌ها با او مخالفت کردند.

سرانجام او خانواده را برای رفتن به کلکته راضی کرد. در سال 1964 به هند رفت و کارش را با پرستاری از بیماران، معلولین و سالمندان شروع کرد.

فعالیت‌های خیرخواهانه مادر ترزا

به دلیل تلاش‌های این راهبه فداکار توانست توجه بسیاری از رهبران کلیسا را به سمت مردم فقیر جلب کند. او بعدها دلیل این مهربانی را شیوه تربیتی خود عنوان کرده بود. به طوری که مادرش از همان کودکی به او آموخته بود هیچ گاه بدون اینکه غذایش را با فقرا تقسیم نکرده لب به آن نزد.

آگنس در دوران ابتدایی در یک مدرسه مذهبی درس خوانده بود. دوره متوسطه را هم در یک مدرسه دولتی پشت سر گذاشت. از سن 12 سالگی احساس کرد به زندگی مذهبی علاقه زیادی دارد. به همین دلیل در سن 18 سالگی تصمیم گرفت به کلیسا بپیوندد.

مادر ترزا

کمک به مردم فقیر هند

وقتی مادر ترزا به کلکته رفت کارش را با کمک به فقیرترین قشر این شهر شروع کرد. او تصمیم گرفت با آموزش دادن به دختران فقیر، به آن‌ها سواد خواندن و نوشتن را یاد بدهد. به همین دلیل تدریس جغرافیا، تاریخ و روانشناسی را به دختران فقیر کلکته آغاز کرد.

در سال 1973 به دلیل تلاش‌هایی که برای فقرزدایی از مردم کلکته کرده بود، مردم به او مادر ترزا می‌گفتند. او در سال 1944 به عنوان مدیر یک مدرسه انتخاب شد. در آن مدت سعی داشت به دانش آموزان سخاوت، مهربانی، تعهد بی وقفه و ارادتمندی را بیاموزد.

البته فعالیت های مادر ترزا فقط به خودش و کلیسا مربوط نمیشد. بلکه در تلاش بود تا بتواند رهبران سیاسی را هم برای فقر زدایی متقاعد کند.

در همان زمان بود که مردم او را باور کردند و کمک های زیادی از سراسر هند به سمت مادر ترزا روانه شد. او در دهه 1950 و 1960 توانست با کمک پول‌هایی که از سمت مردم فرستاده می شد یک خانه سالمندان، چندین کلینیک و یک یتیم خانه راه اندازی کند.

مرگ مادر ترزا

بدون شک رفتن آدم های تاثیرگذاری که زندگی شان را وقف کمک به دیگران می کنند، کمی دردناک است. مادر ترزا در سال 1997 برای همیشه این دنیا را ترک کرد.

جالب است بدانید اگر چه در سال 1979 جایزه صلح نوبل به او اختصاص یافت اما از گرفتن آن امتناع می کرد.  در مقابل می خواست با اهدای مبلغ ۱۹۲ هزار دلار از هزینه این جشن به موسسات خیریه به فقرزدایی کمک کند.

مقالات پیشنهاد شده

2 دیدگاه. Leave new

ما عاشق خواندن نظرات شما هستیم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست