صفحه اصلیمقالهموفقیت در کسب و کاروبلاگ

بهترین روش های موفقیت در کسب و کار

اشتراک گذاری این مطالب در:

روش های موفقیت در کسب و کار (Career Success) برای بسیاری از مردم تنها یک رویاست. در حالی که برخی دیگر به راحتی به آن دست پیدا می کنند. به تازگی استیو جابز گفته بود اگر تمام ثروتم را از من بگیرید و مرا در یک بیابان با اینترنت و لپ تاپ تنها بگذارید، می توانم دوباره ثروتم را برگردانم. این افراد ذهن موفق دارند و درگیر شکل ظاهری پول نیستند. از سوی دیگر موفقیت در مصاحبه شغلی هم از نظر برخی کار سخت و دشواری است. اما به راستی راز موفقیت شغلی چیست؟ باید چکار کنیم تا در کارمان موفق شویم؟ در ادامه با خودساخته همراه شوید تا به سوالات شما پاسخ دهیم.

آرزوی موفقیت در کسب و کار دست یافتنی است؟

موفقیت شغلی، کار، تحصیلات و یا حتی کارهای کوچک روزانه به تمرکز، داشتن انگیزه و کمی تلاش نیاز دارد. بزرگی گفته بود راه های موفقیت در کسب و کار راز نیستند. بلکه اصول و قوانینی هستند که به کمی هوشمندی نیاز دارند. برخی گویا از همان کودکی برای موفقیت ساخته می‌شوند. جامعه، محیط و خانواده آن‌ها را به گونه‌ای تربیت می‌کنند که در بزرگسالی کمتر به دیگران وابسته‌اند.

برای مثال مانی خوشبین یکی از افراد موفق است. او در مورد رازهای موفقیت شغلی می‌گوید: «اگر من در خانواده‌ای ثروتمند به دنیا می‌آمدم، قطعا در موقعیتی که اکنون در آن قرار دارم، نبودم.»

اما راز موفقیت شغلی چیست؟ از نظر سایت خودساخته برخی اصول باعث می‌شود شما در یک کار موفق‌تر عمل کنید. این اصول عبارتند از:

بیشتر بخوانید: موثرترین راه های نشان دادن اعتماد به نفس

در مورد آنچه می خواهید انجام دهید خوب فکر کنید

شما می‌خواهید زندگی تان در آینده چگونه باشد؟ می خواهید به چه چیزی برسید؟ در چه خانه ای زندگی کنید؟ چه اتومبیلی داشته باشید؟ چه لباسی بپوشید؟ در کدام شرکت یا سازمان استخدام شوید؟

پاسخ‌های شما خیلی مهم نیست. آنچه در مورد همه این سوالات اهمیت دارد، نقش ثروت و پول است. در واقع برای رسیدن به هر یک از این آرزوها باید در کارتان حرفه ای باشید تا بتوانید درآمد بیشتری را کسب کنید. این همان آرزوی موفقیت در کسب و کار برای بسیاری از افراد است. اما در عمل بخش زیادی از مردم به آن نمی‌رسند. زیرا برای دستیابی به هدف برنامه عملی و مشخصی ندارند.

بیشتر بخوانید: ویژگی شخصیتی افراد موفق چیست و چطور به همه‌چیز می‌رسند؟

آرزوی موفقیت در کسب و کار

به برنامه هایتان متعهد باشید

یکی از روش های موفقیت در کسب و کار داشتن تعهد نسبت به برنامه هاست. وقتی برای کاری برنامه ریزی می کنید، باید برای اجرای هر برنامه و یا کار کوچک متعهد باشید. اگر قرار گذاشتید این هفته n تعداد از کارهای معوقه را به پایان برسانید، تا زمانی که کار تمام نشده، آن را رها نکنید.

خستگی بهانه خوبی برای رها کردن کار نیست. کسی که به دنبال موفقیت در کسب و کار است، تنها زمانی که برنامه هایش را اجرا کرد، باید به رختخواب برود.

بیشتر بخوانید: چطور از ذوق و علاقه خود پول بسازیم؟

ولخرجی را از همین حالا رها کنید

یکی از رازهای موفقیت شغلی برخی از افراد، کمتر بودن خرج از دخل است. وقتی میزان هزینه های زندگی از درآمدتان بالاتر می رود، انتظار دارید در کارتان موفق شوید؟ یکی از قوانین موفقیت در کسب و کار داشتن انگیزه است. جالب است بدانید پس‌انداز کردن می تواند انگیزه بدست آوردن ثروت را به شما بدهد.

وقتی مقداری از پولتان را پس انداز می کنید این کار به شما میل و رغبت بیشتری می دهد. گویا داشتن پول به انسان ولع دستیابی به پول بیشتر را می دهد. اما وقتی کل پولتان را یکجا خرج می کنید دیگر دلیلی برای افزایش پس انداز ندارید.

به دنبال تکنیک های جدید در شغلتان باشید

یکی از راه های موفقیت در کسب و کار داشتن مهارت کافیست. اکنون در عصر تکنولوژی زندگی می کنیم که هر کس باید در شغلش از روش‌های قدیمی دست بکشد. اگر هنوز هم به روش های سنتی وابسته هستید و قدرت جدا شدن از آن‌ها را ندارید، موفقیت چندانی نصیبتان نمی شود. برای موفقیت باید به سراغ جدیدترین تکنیک ها بروید. این کار شاید سخت و زمانبر هم باشد، اما اگر بخواهید از رقبا پیشی بگیرید، به آن نیاز دارید.

محافظه کاری و پافشاری بر روی روش های قدیمی و سنتی شما را فرسنگ ها از رقبا جوان، تازه نفس و مدرن دور می کند.

آرزوی موفقیت در کسب و کار دست یافتنی است؟

روی یک کار متمرکز شوید

یکی دیگر از رازهای موفقیت در شغل، تمرکز کردن بر روی یک شغل است. اگر مدام شغلتان را تغییر می دهید، فرد موفقی نمی شوید. برخی از افرد تا رسیدن به 40 سالگی مدام شغلشان را تغییر می دهند. این تغییر شغل باعث می شود در هیچ کاری حرفه ای نشوید.

جک ما (مدیرعامل علی بابا) یکی از ثروتمندترین آدم‌های دنیا می گوید اگر می خواهید در کاری موفق شوید، از سنین پایین آن را شروع کنید. اگر شکست خوردید فرصت تعویض کردن آن را دارید. از سن 20 تا 30 سالگی می توانید بارها مشاغل مختلف را امتحان کنید. اما از 30 تا 40 سالگی باید بر روی یک شغل متمرکز شوید. از سن 40 سالگی به بالا باید بر روی همان شغل باقی بمانید.

بیشتر بخوانید: موفقیت بعد از 30 سالگی از زبان موفق ترین آدم های دنیا

روی ناامیدی را خط بزنید

ناامیدی بزرگترین دشمن موفقیت در کسب و کار است. اگر بخواهید در شغلتان موفق شوید، باید مسیر طولانی را طی کنید. در تمام مدت طی کردن مسیر موفقیت شغلی این انگیزه و امید است که به شما انرژی می‌بخشد. وقتی بدانید در ازای تمام سختی ها قرار است روزی به رویاهای خود جامه عمل بپوشانید، خستگی از تن‌تان در می رود.

اما وقتی ناامیدانه به همه چیز نگاه می کنید، انرژی باقی نمی ماند. حتی اگر چند قدم  با موفقیت شغلی فاصله داشته باشید، به دلیل اینکه رمغی در جانتان باقی نمانده، آن را ناقص رها می‌کنید.

شکست ها را در آغوش بگیرید

یکی از روش های موفقیت در کسب و کار پذیرفتن شکست است. شکست خوردن برای همه وجود دارد. استیو جابز مدیرعامل سابق اپل نمونه‌ای از افراد موفق است که بارها از شکست‌هایش حرف زده است. شکست به منزله سقوط نیست. بلکه پلی برای گذشتن و رسیدن به موفقیت است. شما می توانید از شکست های گذشته درس بگیرید و برای رسیدن به اهداف و آرزوهایتان از آن استفاده کنید.

آرزوی موفقیت در کسب و کار

موفقیت مارتن است نه مسابقه سرعت

اگر می دانید که اکنون در کجا قرار دارید و در آینده به کجا می‌رسید، می توانید مسیری را بسازی که شما را به همانجا ببرد. برای موفقیت در کسب و کار و بدست آوردن آنچه که از زندگی می‌خواهید باید صبر داشته باشید و تلاش کنید. موفقیت یک شبه به دست نمی‌آید.

همچنین با فکر کردن و مثبت‌اندیشی به تنهایی کسی موفق نمی‌شود. باید هنر و مهارت یاد بگیرید. برای آن تلاش و اهداف خود را دنبال کنید. وقت خود را برای کارهایی که هیچ نقشی در موفقیت شغلی تان ندارند، هدر ندهید.

در نهایت سایت خودساخته می‌خواهد از شما افراد موفق و بااعتماد به نفس بسازد. خوشحال می‌شویم ما را دنبال کنید.

اگر فکر می‌کنید در کسب و کارتون به اندازه کافی موفق نیستید، خودساخته شرکت در دوره «موفقیت به روش استیو جابز» را به شما پیشنهاد می‌دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر روی عکس زیر کلیک کنید:

موفقیت در کار

مقالات پیشنهاد شده

ما عاشق خواندن نظرات شما هستیم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست