مقالهوبلاگ

10 اشتباه احمقانه که افراد باهوش انجام می دهند

اشتراک گذاری این مطالب در:

باهوش بودن باعث نمیشه که اشتباهات احمقانه نکنی، اشتباهاتی که می تونن کسب و کار شمارو به زانو در بیارن.
تو این مقاله، من 10 اشتباهی رو که افراد باهوش باید یاد بگیرن و ازشون دوری کنند تا موفق تر باشند رو ذکر می کنم.

1) صرف کردن زمان زیادی برای فکر کردن و وقت کافی برای انجام دادن نگذاشتن

برنامه ریزی کردن و آماده شدن دو عنصر مهم برای رسیدن به موفقیت هستند، اما مهمترین چیز عمل کردن است. مهم نیست چقدر زرنگ و باهوش باشید شما نمی توانید با فکر کردن به موفقیت دست پیدا کنید. بالاخره زمانی میرسه که باید آستین بالا بزنین و شروع به کار کردن کنید.

2) برای اینکه مراحل بعدی کار رو انجام بدین صبر می کنید تا ارتقاء بگیرین

اگر می خواهید یک رهبر باشید، پس باید شروع به رهبری کنید. رهبری یک عنوان یا یک موقعیت نیست، همه چیز را عملکرد، اثر گذاری و توانایی برای حرکت به سمت نتیجه مشخص می کند. در طول زمانی که کار می کردم، افرادی رو دیدم که صبر می کردن تا موقعیت مدیریتی به آنها پیشنهاد شود و بعد از آن رهبری می کردند. ولی این کار مثل این می مونه که صبر کنی برای یک تیم فوتبال انتخاب بشی قبل از این که یادبگیری خوب فوتبال بازی کنی. در اکثر مواقع این اتفاق نخواهد افتاد. اول مدیریت و رهبری کنید و به دنبال آن موقعیت و پست خواهد آمد.

3) بیش از حد همه چیز را پیچیده کردن

همه ما به طور طبیعی تمایل داریم که همه چیز را  پیچیده کنیم و افراد باهوش در این زمینه از همه بدتر هستند. انگار که اونا دوست دارن راه حل های پیچیده درست کنند تا نشون بدن واقعا چقدر باهوشن. اما همونطور که تونی رابینز میگه: ” پیچیدگی دشمن عملکردن هست ” و اگر ما مانع قابلیت انجام دادن کارها بشیم باعث میشیم که نتایجی که می توانیم به آنها دست پیدا کنیم محدود شوند.

4) دست کم گرفتن میزان تلاش ها

نابغه ها یک درصد الهام می گیرند و 99 درصد عرق می ریزند. مشکل اینه که معمولا کار کردن باید اول باشه و نه اینکه برعکس باشه. فقط در صورتی می تونیم به راه هوشمندانه تر و لازمه ی انجام کاری پی ببریم که درون آن شیرجه بزنیم و شروع به انجام آن کنیم. به یاد داشته باشید که ضروریات مادر اختراعات هستند.

5) شکست خوردن در واضح ارتباط برقرار کردن

زمانی که ما ارتباط برقرار می کنیم این که پیام به درستی فرستاده بشه و درک بشه وظیفه فرستنده هست. لازمه که ما همه چیز را واضح و ساده توضیح بدهیم. افراد وقتی می تونن چیزی رو پیاده سازی کنن که آن را درک کرده باشند. بیشتر اوقات فهمیدن اینکه چه پیامی ارسال شده به عهده شخص دریافت کننده می افتد. فقط به خاطر اینکه ما باهوشیم و می فهمیم چه پیامی را ارسال کرده ام به این معنا نیست که شخص دریافت کننده آنرا کاملا درک کند. و وقتی که افراد باهوش در این مورد اشتباه می کنند می تواند شکست برای هر دو نفر به ارمغان بیاورد.

6) موقع مواجه شدن با شکست تسلیم می شوند

من در گذشته در مورد اهمیت نگرش نسبت به استعداد نوشته ام. بدون نگرش درست ماها خیلی زود تسلیم میشویم؛ ما شکست را به عنوان یک پایان می شناسیم. برای موفق شدن ما باید نگرشی رو ایجاد کنیم که متعهد بشیم با تمام استعداد هامون ادامه بدیم و با این کار هرگز متوقف نمی شویم. شکست خوردن اجتناب ناپذیره، نحوه برخورد ما با شکست ها مشخص می کنه که ما چقدر موفق خواهیم بود.

7) ناتوانی در نمایندگی دادن به دیگران

” اگر خودم انجامش می دادم سریعتر میشد ” جمله ای هست که معمولا از اشخاصی می شنویم که یا با نماینده تعیین کردن وسپردن کارها به دیگران مشکل دارند یا از این که کارها را به دیگران واگذار کنند خوششان نمی آید. ولی رد کردن همکاری یا واگذاری کارها به دیگران باعث میشه که موفقیت های تیم شما و همچنین خود شما کاهش پیدا کند. انتخاب کردن نماینده به شما اجازه میده تا نتیجه گرفتن را به طرز چشمگیری افزایش دهید. همچنین اگر کار ها را به دیگران واگذار نکنید و نماینده انتخاب نکنید از واجبات سطح کنونی خود خواهید شد که شاید به نظر خوب بیاد اما میتونه باعث بشه که شما ارتقاء پیدا نکنید.

8) نپذیرفتن نظرات

برای ارتقاء عملکرد باید نظرات دیگران را بشنویم. این به ما اجازه میدهد که بدانیم چه چیزهایی را به خوبی انجام داده ایم و باید روی چه چیزهایی کار کنیم. اگر نظرات رو نداشته باشیم احتمال اینکه عادت های غلط بسازیم زیاد هست که این موضوع هم باعث کاهش تاثیر گذاری ما میشه و هم موجب کاهش بهره وری ما خواهد شد. از اون افرادی نباش که فقط چون باهوشن فکر می کنند همه چیز رو میدونن. همه ی ما میتونیم عملکرد بهتری داشته باشیم و برای رشد پیدا کردن احتیاج به نظرات دیگران داریم.

9) برای اینکه شانس خودشون رو امتحان کنن صبر می کنن تا 100% آماده باشن

کمال گرایی دشمن خوب بودن است و اگر ما صبر کنیم تا زمانی که همه چیز کامل باشد نتیجه این می شود که هیچ کاری انجام نخواهیم داد. بله ما همیشه می تونیم یکمی بیشتر آماده بشیم اما یکی از کلید های موفقیت شروع کردن هست. موقعیت های عالی هرروز پیش نمی آیند و اگر ما تا زمانی که احساس می کنیم آماده ایم صبر کنیم این موقعیت ها را از دست خواهیم داد.

10) دست کم گرفتن ارزش های کسانی که زیاد باهوش نیستند

فقط به دلیل اینکه کسانی تحصیلات خاصی را ندارند به این معنی نیست که نظرات آنها نباید دنبال شود و یا پیشنهاداتشان نادیده گرفته شود. در بسیاری موارد تجربه کالای با ارزش تری نسبت به هوش است. اینکه از اشتباهاتمان درس بگیریم عالیست اما بهتر از آن اینست که از اشتباهات دیگران درس بگیریم و پول و زمان و سرمایه ذخیره کنیم.

 

منبع:  www.entrepreneur.com
(ترجمه، ویرایش و گردآوری توسط تیم خودساخته)

 

برچسب‌ها: , , , , ,
مقالات پیشنهاد شده

ما عاشق خواندن نظرات شما هستیم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست