مقالهوبلاگ

4 نکته از یک جوان ۲۶ ساله که یک مشاوره کسب و کار ۱۰ میلیارد دلاری راه انداخت

اشتراک گذاری این مطالب در:

1) برند شخصی خودتون رو سریع درست کنید

درست کردن برند شخصی چندین منفعت برای کارآفرینان داره. اول از همه، داشتن برند شخصی شناخته شده به کسب و کار تون اعتبار میده.

آونز میگه : “اگه شما یه برند شخصی شناخته شده داشته باشید، احتمالش خیلی بیشتره که مردم هم به کسب و کارتون اعتماد کنن.”

دوم، هرچی برند شخصیتون مخاطبای بیشتری داشته باشه، هر روز تعداد بیشتری با کسب و کار شما آشنا میشن.
آونز پیشنهاد میکنه که برندتون رو با استفاده ار تبلیغات بسازید – چه شخصی چه برای کسب و کارتون، با شرکت توی سخنرانی‌ها و درست کردن طرفدار در رسانه‌های اجتماعی در سریع ترین زمان ممکن.

آونز معتقده “هر حرکت رسانه‌ای، سخنرانی یا فعالیت در رسانه‌های اجتماعی پتانسیل این رو داره که براتون مشتریان جدید به وجود بیاره. برند سازی شخصی یه عنصر حیاتی برای موفقیت کسب و کاره”

2) شبکه‌های خودتون رو به صورت پول دربیارید

بر اساس نظر آونز، بیشتر کارآفرینی‌ها و کارآفرین‌های سرحال، ارزش شبکه‌ای‌شون بیشتر از چیزیه که خودشون تصور میکنن وقتی اولین کسب و کار خودشون رو شروع میکنن

“وقتی تازه کسب و کارتون رو شروع کردید، دوستان و فامیل و شبکه‌های خودتون رو فراموش نکنید.” آونز همینطور میگه: “شاید تعجب کنید که چه پتانسیل خوبی توی اطرافتون هست و چه مشتری‌هایی در کنارتون هست”

دوستان، فامیل و دوستان دوستان همه افرادی هستن که یک سری نیازمندی‌ها دارن، همیشه همسو کردن کسی که شما میشناسید یا شما رو میشناسه راحت تر از همسو کردن یه فرد غریبه هست.

۳) هیچوقت دست از یادگرفتن برندارید

رشد فردی رو فراموش نکنید. مهم نیست چه کسب و کاری رو دارید شروع میکنید، کارتون همیشه با یادگیری عجین شده.

فارغ از اینکه این صنعتی که انتخاب کردید رو چقدر میشناسید یا چقدر درمورد موفقیت توی کسب و کارها میدونید، همیشه برای شما چالش‌های جدید، تغییرات توی صنعت یا موانع جدید که قبلا سر راهتون سبز نشدن هست.

آونز معتقده “به لطف دسترسی بالای اطلاعات توی این دوره زمونه، هر کارآفرین میتونه به خودش هرچیزی رو آموزش بده”. “من صدها کتاب خوندم و به خودم در مورد بازار کار، فروش، حسابداری و استراتژی و حتا متدهای توسعه شخصی رو یاد دادم. من میدونستم که اگه قراره کسب و کار موفقی داشته  باشم باید همه این چیزا رو یاد بگیرم.”

۴) با طرد شدن کنار بیاید

آونز میگه :

“رو به رو شدن با شکست بزرگ‌ترین ترس من در زمان شروع کسب و کارم بود.”

به عنوان یه فرد درون گرا، خیلی برای آونز سخت بود که که به مشتری‌هاش دسترسی پیدا کنه. اما اون دید که چقدر این کار برای کسب و کارش مهمه، بنابراین، فهمید که چطور باید با طرد شدن رو به رو بشه.

“مجبور کردن خودم برای اینکه با غریبه‌ها درمورد کسب و کارم صحبت کنم- و بعدش قبول کردن اینکه رد کردن کسب و کارم رو شخصی نکنم — تقریبا مهمترین چیزی بود که توی ماجراجویی به سمت موفقیت روزافزونم یادگرفتم.

(ترجمه، ویرایش و گردآوری توسط تیم خودساخته)

برچسب‌ها: , , , , , ,
مقالات پیشنهاد شده

ما عاشق خواندن نظرات شما هستیم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست