مقالهموفقیت در کسب و کاروبلاگ

13 قدم ساده برای یافتن شغل مورد علاقه تان

اشتراک گذاری این مطالب در:

با در نظر گرفتن نکاتی ساده، همانند موارد زیر در یافتن شغل مورد علاقه خودتان موفق باشید!

1- برای یافتن شغل مورد علاقه ، با هر کسی که تاکنون با او کار کرده‌اید از طریق شبکه‌های اجتماعی ارتباط داشته باشید. با هرکسی که در محل کار ملاقات می‌کنید در لینکداین ارتباط داشته باشید. لینکداین می‌تواند یک شاهراه در رسیدن به شغل بعدی‌تان باشد.

2- نامتان را در گوگل جستجو کنید، مصاحبه کننده با شما در مصاحبه شغلی به احتمال زیاد شما را در اینترنت جستجو می‌کند. آیا از آنچه درباره خودتان در اینترنت می‌بینید خوشتان نمی‌آید؟ اگر این‌طور است مشخصات و اطلاعات خودتان را در شبکه‌های اجتماعی (به‌ویژه در توییتر و لینکداین و سایر سایت های داخلی مرتبط با کاریابی) به روزرسانی کنید تا آن اطلاعات به خوبی تمام مهارتها و اطلاعات حرفه‌ای شما را نمایش دهد. می‌توانید حساب‌های کاربری (اکانت های) اینستاگرم و فیس بوک را پاک کنید یا آنها را خصوصی کنید. محتوای مثبت و دینامیک (که مرتب به روز رسانی می‌شود) در حساب‌های کاربری شبکه‌های اجتماعی، رتبه‌بندی جستجو در گوگل بالاتر قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: خوش بین بودن راهی برای رسیدن به آرامش و موفقیت است؛ شک نکنید

3- اطمینان حاصل کنید که حضور آنلاین شما در شبکه‌های اجتماعی و سایت های کاریابی، شما را به عنوان یک کاندیدای فوق‌العاده در حرفه‌تان نشان می‌دهد. برای اینکه در یافتن شغل موردعلاقه، موفق باشید، اطلاعات مربوط به مهارت‌های حرفه ایتان را به گوش همگان برسانید. درباره دستاوردهایتان در پروفایل لینکداینیا سایر سایت های مرتبط با کاریابی نظیر ای استخدام، جابینجا و پونیشا بنویسید. دیگران را در لینکداین تائید کنید و آنها را برای اینکه متقابلاً شما را تائید کنند، تشویق کنید.

4- با فرد مناسب در شرکت‌های مورد نظرتان صحبت کنید. برای یافتن نام مدیرانی که مسئول استخدام هستند، در لینکداین جستجو کنید. سپس با مدیر استخدام تماس بگیرید. خودتان را به عنوان شخصی در نظر بگیرید که می‌تواند مشکلی یا معضلی را در شرکت مورد نظرتان حل کند و از همین عامل به عنوان برگ برنده خودتان در جلسه مصاحبه استخدامی و یافتن شغل مورد علاقه، بهره ببرید.

5- اگر اولین تماستان با ایمیل است، سعی کنید که با جملاتتان تأثیر فوق‌العاده روی طرف مقابلتان بگذارید.

به عنوان مثال، در عوض اینکه بگوئید: لطفاً فایل ضمیمه شده را ملاحظه فرمایید. می‌توانید بگوئید: من از موقعیت شغلی عالی در شرکت شما اطلاع یافتم و فکر می‌کنم که همکاری من با شرکت شما می‌تواند بسیار ارزشمند باشد. تأثیر شما بر طرف متقابل نقش مهمی در یافتن شغل موردعلاقه دارد.

6- در یافتن شغل مورد علاقه، درباره موقعیت شغلی اطلاعات کافی داشته باشید. به عنوان مثال برای یک شغل بازاریابی و تبلیغات اقدام نکنید درحالی‌که سابقه تحصیلی و شغلی شما در رشته‌ای دیگر است.

بیشتر بخوانید: ۶ اصل موفقیت در تحصیل که باید بدانید

7- در حالیکه منتظر مصاحبه شغلی هستید، صحبت کوتاه و مناسبی با منشی یا متصدی پذیرش داشته باشید. رئیس ممکن است نظر او را درباره شما جویا شود.

8- خودتان را به عنوان بهترین، در طی مصاحبه کاری معرفی کنید. چرا که همه دنبال استخدام بهترین‌ها هستند. مثال‌هایی از خلاقیت‌ها و ابتکارات خودتان ارائه بدهید. شور و علاقه خودتان را برای شغل موردنظر نشان دهید. به عنوان مثال فرض کنید سابقاً در دوران تحصیل در یک ایستگاه رادیویی کارکرده‌اید. خوب است بگوئید: من برنامه خودم را در آن ایستگاه رادیوی داشتم ولی گفتن اینکه ” من در ایستگاه رادیویی کار می‌کردم و برنامه‌ای داشتم که هیچ‌کس گوش نمی‌داد!” درست نیست! شما می‌توانید هر موقعیتی را به‌خوبی دریابید و درباره آن کاملاً خودتان را مشتاق نشان دهید. این امر به یافتن شغل مورد علاقه کمک خواهد کرد.

9- در فرایند یافتن شغل مورد علاقه؛ خودتان باشید، صادق و شفاف باشید. بسیاری از مدیران ترجیح می‌دهند افراد صادقی که توانایی یادگیری مهارت‌های لازم را داشته باشند را استخدام کنند تا افرادی که توانائی‌های خود را به دروغ بزرگ جلوه می‌دهند و بعد از یک ماه از شروع کار توانائی‌های واقعی آنها آشکار شده و مجبور به جایگزینی او با فرد دیگری می‌شوند.

10- بهتر است در پایان مصاحبه شغلی یک کارت حرفه‌ای شخص مصاحبه‌کننده یا شرکت مذکور را دریافت کنید.

بیشتر بخوانید: چطور موقعیت شغلی که می‌خواهیم را راحت بدست آوریم؟

11- مراقب ظاهر خودتان در جلسه مصاحبه باشید.

در یافتن شغل مورد علاقه؛ ظاهر شما نیز اهمیت دارد.  لباس مناسب و درخور آن کمپانی یا شرکت را بپوشید و اگر در وب‌سایت یا صفحات اجتماعی شرکت مذکور، نوع خاصی لباس برای کارکنان تعیین‌شده، سعی کنید نزدیک به آن نوع، لباس بپوشید.

12- حتماً معرف‌های شغلی خودتان را همراه با اطلاعات تماس آنها را از قبل تعیین کنید و حتماً به آن معرف‌ها اطلاع دهید که انتظار تماس از طرف شرکت‌ها را داشته باشند. داشتن معرف‌های مناسب در یافتن شغل مورد علاقه کمک‌کننده است.

13- یک نکته درباره رزومه شغلی: در یافتن شغل مورد علاقه رزومه شما بسیار مهم است. روزومه های شغلی دیگر را در حرفه خودتان یا در صنعت مورد نظر را نگاهی بندازید و رزومه خودتان را با آنها مقایسه و تا حد امکان شبیه آنها بنویسید.

برچسب‌ها: , , , , ,
مقالات پیشنهاد شده

ما عاشق خواندن نظرات شما هستیم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست